AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove prava društava

heartburn

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
knjiga ti se zove OSNOVE PRAVA DRUŠTAVA- 5.izmjenjeno i dopunjeno izdanje Siniša Petrović, 2008 g. obavezno

redruM

Literatura:

"Osnove Prava Društva" autor Siniša Petrović - 5. izdanje
+ Zakon o trgovačkim društvima (pročisćeni)

I ispit je samo usmeni.

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel može netko napisat što je prof rekao danas vezano za predmet!?hvala!!!
nadovezujem se na kolegu redrum:
predavanja nisu obavezna, i da taj predmet možemo položiti ako s razumijevanjem pročitamo knjigu koja ima 200-tinjak str...
da vidimo i to:laughing:
predaje asistent Ceronja i asistentica Tepeš.

hedviga

u 2 dana sam ja naučila ovaj predmet i ocjena je u indexu
o pa s građanskim si onda gotova za jedno 6 dana tops..

jel mi može netko odgovoriti što je to pandan udio ?
vjerojatno pitanje glasi-koji je pandan udjelu u d.o.o. (obzirom na d.d.)
znači što je ono što se može usporediti s udjelom, tj.ono što je u d.o.o. udio, to je u d.d. ...
pretpostavljam dionica
not sure

laminat

Kritiziral bi samo onu ekipu sa današnjeg uvodnog predavanja (pretežno ekipa iz zadnjih redova) koja se danas praktički u facu smijala i hihotala kad se Ceronja predstavil..:angry:
Ok,smiješno je jer se rimuje sa seronja al kaj morate bit takve seljačine i tak se naglas smijat..jbt ni mala djeca mu se nebi tak rugala i smijala

blabla

Kritiziral bi samo onu ekipu sa današnjeg uvodnog predavanja (pretežno ekipa iz zadnjih redova) koja se danas praktički u facu smijala i hihotala kad se Ceronja predstavil..:angry:
Ok,smiješno je jer se rimuje sa seronja al kaj morate bit takve seljačine i tak se naglas smijat..jbt ni mala djeca mu se nebi tak rugala i smijala
I agree...
definitivno ko neka dječica, jbt nismo u vrtiću iako je dns izgledalo kao da jesmo...

inaće, asistent se čini baš cool, kakav je na ispitu??

Mutley

predaje asistent Ceronja i asistentica Tepeš.
Što više ne predaju Miladin i Markovinović?

bila sam kod neke nove ženske (bar mislim da je nova) neka tepeš

e da nije bilo ni markovinovića a miladin je otišao poslije komisije i ispitivali su ta ženska i neki mladi frajer
Znači od sad na dalje najvjerojatnije ispituju ti novi asistenti...

Vik

U knjizi na stranici 168 piše da članovi nadzornog odbora (u d.o.o) ne mogu imati zamjenike. A na stranici 169 piše da članovi nadzornog odbora biraju između sebe predsjednika i najmanje jednog zamjenika. Misle li time da predsjednik mora imati najmanje jednog zamjenika? Može li mi to netko objasniti?

Andreja

U knjizi na stranici 168 piše da članovi nadzornog odbora (u d.o.o) ne mogu imati zamjenike. A na stranici 169 piše da članovi nadzornog odbora biraju između sebe predsjednika i najmanje jednog zamjenika. Misle li time da predsjednik mora imati najmanje jednog zamjenika? Može li mi to netko objasniti?
misli se na zamjenika predsjednika nadzornog odbora, dakle on može imati zamjenike, ali članovi ih ne mogu imati.

file

ako neko moze napisati kad prof. miladin ima konzultacije...jos uvijek u ponedeljak ili se kaj promijenilo???hvala

Andreja

neznam dali je netko upoznat sa činjenicom da je središnja depozitarna gencija promjenila ime u Središnje klirinško depozitarno društvo d.d., pa evo da znate :)

Mutley

jel zna netko kakav je prof parać?
Ionako ti ništa neće značiti, jer on ne ispituje upravni i porezni studij! Navodno je asistent Ceronja na predavanju u ponedjeljak rekao da od sada upravni i porezni studij ispituju on i asistentica Tepeš!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks