AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove informatike

sanjaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dali zna netko odgovor na pitanje: kada se moraju provesti posebne mjere tehničke zaštite osobnih podataka?
to sam pronašla u pitanjima koja su na stranici katedre, a to u FER-ovoj skripti nema. To je u pitanjima tim 9. pitanje pod Zakonom o zaštiti osobnih podataka :)

karla1818

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Koliko treba vremena da se nauči info, i kakva su pitanja na pismenom (zaokruživanje, esejska) ??:confused:

theprevara

u principu se nikad ne zna oce bit jedna ili vise grupa. al najcesce su 2 koliko ja znam. proucite FER-ovu skriptu i proci cete. pitanja s rokova i to vam nece bas pomoc.pojavi de svasta.al stvarno nema puno za naucit u 2 dana stignete doslovno. :)

looka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozdrav. jel mi moze netko reci di se nalazi ta skripta od 100 stranica.. jer trazim po skriptarnici i nista.. pa ako bi mi netko mogao poslati skriptu ili barem link..

kb2812

FER skripta nema 100.str mislim (ali stvarno mislim, nisam sigurna) da ta skripta od 100.str je na pravokutniku; ta je skripta radena po knjizi

kb2812

Ja sam samo odgovorila na prethodno pitanje di se nalazi skripta od 100.str
Kolike sam srece meni nece bit dovoljna za prolaz ni fer skripta

fairyr

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Danas na usmenom kod Katulica super!!!! Lik je predobar, smiren, pomaze
pitao je osobni podatak, ispitanik, inteligentni agent, agenciju za zastitu op, vatrozid... Sve je uglavnom iz skripte

fairyr

Rezultati su bili objeseni kod kabineta 52 na tmt 14
poslje ih je kad su bili usmeni stavio i u gundulicevoj

Nerea

Moze opet netko sada rezultate ostale kopirat,znam da sam dosadna..:\
informatika ima usmeni isti dan kada i pismeni, a rezultati se ne objavljuju na internetu nego na vratima informatičkog kabineta gdje se održavaju usmeni ispiti.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks