AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove informatike

pravnik5

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
kolege,dali se kod nas koristi opći ili područni pristup?
koristi se opći! u knjizi pise krivo jer je zastarjelo izdanje, ali na predavanjima su profesori vise puta naglasavali da je opci pristup uveden :)

arizona

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
koristi se opći! u knjizi pise krivo jer je zastarjelo izdanje, ali na predavanjima su profesori vise puta naglasavali da je opci pristup uveden :)
Ispričavam se na netočnoj informaciji, nisam imala priliku biti prisutna na predavanjima. :meh:

samotoni

mene bi isto zanimalo kad su rezultati i jesam dobro cuo da ce bit na stranici danas i da je usmeni u ponedjeljak :D?

mg000

da i ja sam isto čula da je usmeni iz inf u pon u gund 10 soba 7 kod prof lisičara al nisam čula kad su rezultati a na katedri ništa ne piše nema rezultata ni obavjesti za upravni studij samo su objavili rezulate za pravni.. malo mi je to čudno :D

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Nikakav poseban pristup nije potreban za skriptarnicu. Nešto ti ili nije valjalo s preglednikom ili se nisi valjano prijavila na forum. Ovo kažem da se ostali forumaši ne zbune s netočnim informacijama. ;)

MardyBum

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Tražim popis ispitne literature:confused: Ima li tko?

Dražen Dragičević, Kompjutorski kriminalitet i informacijski sustavi, 2004, osim dijelova koji se odnose na djela iz starog Kaznenog zakona RH. Umjesto toga, literatura su dijelovi novog Kaznenog zakona (NN 125/2011, 144/2012):čl. 75; čl. 87, st. 18-20; sva djela iz glave XIV zakona (kaznena djela protiv privatnosti); sva djela iz glave XXV (kaznena djela protiv računalnih sustava, programa i podataka), čl. 284 - 286.
Dražen Dragičević, Privatnost u virtualnom svijetu, Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu, Br. 3-4, Zagreb, 2001.
Zakon o zaštiti osobnih podataka, NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11 - pročišćeni tekst objavljen u NN 106/12

to je sa stranice od faksa sve. :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks