Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja isto nemam pitanja od profesora..pa ako ih netko ima za postaviti , bila bi zahvalna..
u svakom slučaju posudi i pročitaj knjigu, a ta pitanjca sa pravokutnika koristi više kao nekakvu ispomoć. To su, koliko znam, pitanja za pravnike. Naš ispit je nešto drugačiji. Ispravite me ako griješim.ako naučim ova sa pravokutnika , dali je to za 2??
Na zadnjem se roku moglo prepisivati. Ja sam učila samo po skripti sa pravokutinika, čak sam neka pitanja preskočila (duga priča) i dobila 4. Na pismenom sam imala 14 bodova. :raspa: :raspa: :raspa:sad sam..a mislila sam da ću si pomoć..
Nije istina. Skripta koja je na pravokutniku zapravo je malo prošireni popis pitanja koja daje profesor. Učiti iz knjige je teško upravo zbog fus nota.zato šta u skriptama obično nema fus nota koje su u ovom slučaju bitne
skripta + knjiga = gg uz rad naravno![]()
pa gledaj, okvirno gledano je, jer su u skripti ona pitanja koja nam je profesor dao, ali štos je u tome da na ispitivanju ako skuži da si učio iz skripte namjerno te pita neka pitanja iz knjige i onda paf...niriana
jel dovoljno i za usmeni učiti iz skripte
kaj te pitao?
npr. zakon o zaštiti osobnih podataka, zakon o zaštiti potrošača...niriana, koji npr.? help, sad me hvata panika!
a možda i ne bu usmenog... LOL LOL
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.