Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ispit je sutra 23. 2. u 17:00 , Gundulićeva 10, dvorana II./prizemlje.Može informacija kad je ispit i gdje? Tnx
I mene zanima isto..Da li itko zna kad je upis ocjena nama koji smo pisali esej na zadnjem roku u 2 mj.. nema jos nikakve obavijesti..
Kad se pise esej na ovom roku u 4 mj?
I mene zanima odgovor na ovo pitanje?Imam nekoliko pitanja vezano za ovaj predmet. Naime, nisam kolokvirala i polažem ispit u cijelosti, pa me interesira na što se bitno usredotočiti kod učenja? I da li je profesorica dala još kakve dodatne upute vezano za esej, osim onih koje su na netu?
Literatura potrebna za polaganje pismenog (gradivo oba kolokvija) je objavljena na stranicama faxa. Vise od toga vam ne treba jer vam nece pomoc - razumijevanje i malo srece hoce.I mene zanima odgovor na ovo pitanje?
[DOUBLEPOST=1499341362,1499341314][/DOUBLEPOST]Ima li tko mail od prof?
Hvala ti!!Literatura potrebna za polaganje pismenog (gradivo oba kolokvija) je objavljena na stranicama faxa. Vise od toga vam ne treba jer vam nece pomoc - razumijevanje i malo srece hoce.
Sto se eseja tice, profesorica nije rekla bas puno vise od onog sto je napisano na netu - odaberete temu, izlozite ju da ima glavu i rep (nije nuzno striktno se drzati onih njenih uputa - barem ih se ja nisam i dobila sam 39 bodova) i ne treba ici u sirinu - ja sam napisala manje od 2 i pol stranice. Mozete se koristiti literaturom za ispit i po potrebi prosiriti onime sto se sami na netu nasli. Slozite si to doma, naucite i reproducirate u pismenom obliku na ispitu. Imate 45 do 60 minuta za pisanje ali vam je i 30 dosta. Moj vam je savjet da pisete nesto drugo osim motivacije jer to pise 89,99% ljudi i moj je dojam bio da joj to ide na nerve.
Mail je [email protected]
Sretno!
Literatura potrebna za polaganje pismenog (gradivo oba kolokvija) je objavljena na stranicama faxa. Vise od toga vam ne treba jer vam nece pomoc - razumijevanje i malo srece hoce.
Sto se eseja tice, profesorica nije rekla bas puno vise od onog sto je napisano na netu - odaberete temu, izlozite ju da ima glavu i rep (nije nuzno striktno se drzati onih njenih uputa - barem ih se ja nisam i dobila sam 39 bodova) i ne treba ici u sirinu - ja sam napisala manje od 2 i pol stranice. Mozete se koristiti literaturom za ispit i po potrebi prosiriti onime sto se sami na netu nasli. Slozite si to doma, naucite i reproducirate u pismenom obliku na ispitu. Imate 45 do 60 minuta za pisanje ali vam je i 30 dosta. Moj vam je savjet da pisete nesto drugo osim motivacije jer to pise 89,99% ljudi i moj je dojam bio da joj to ide na nerve.
Mail je [email protected]
Sretno!
Može, onda se oba kolokvija i esej pišu na roku. Barem je tako bilo prošlih godina.Da li se ovaj ispit moze poloziti ako se ne dolazi na predavanja i kolokvij?
Ima netko tko je bio da kaze kako izgleda redovan ispit na roku?
[DOUBLEPOST=1507916386,1507916339][/DOUBLEPOST]
Hvala ti puno...Može, onda se oba kolokvija i esej pišu na roku. Barem je tako bilo prošlih godina.
Hvala ti punoTako je, ja sam bila i nisam prije toga isla na predavanja nit ista polagala... pa sam na roku pisala oba kolokvija, koja je profesorica odmah pregledala. Onima koji su napisali te kolokvije dobro, profesorica je dala da pisu eseje, a oni koji nisu postigli neki minimalan broj bodova na kolokviju pali su odmah bez mogucnosti pisanja tog eseja.
Inace, prof je korektna i simpaticna.
Kolokvij je 3.11. 2017. u 17h,Kad je prvi kolokvij iz ovog predmeta i koji dio gradiva obuhvaca?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.