Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
O ljudskim potencijalima moraš znati samo definiciju i nista drugo, a o europskom upravnom sustavu barem rečenicu dvije!Molim vas, što trebamo znati o ljudskim potencijalima, a što o europskom upravnom prostoru?
U kojem se zakonu nalazi odgovor na pitanje koliko imamo gradova, koliko općina?
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru
Od kud ti izvlačiš ta pitanja?Molim nekog da mi pomogne s pitanjima koje nisam uspjela naći u zakonu:
1. Kako središnja tijela državne uprave biraju čelnika?
2. Kako odlučuje vlada prema zakonu (jel odgovor kad odlučuje dvotrećinskom većinom?!)
3. Da li je na pitanje koja su izvršna tijela dovoljno reći da je to gradonačelnik koji se bira na neposrednim izborima?
4. Kategorije državnih poslova - da li tu treba nabrojati poslove državne uprave ili ?
Unaprijed hvala na odgovorima!
Sva pitanja sam našla ovdje na forumu!Od kud ti izvlačiš ta pitanja?
Ova prva 3 sam vidjela na forumu, no zadnje ne!![]()
Ovaj predmet se obavezno uči iz knjiga! Jedna je od Pusića i zove se "Nauka o upravi", a druga je "Nastavni materijali" od skupine autora! Uglavnom, odi u Masarikovu u fotokopiraonu i kaži da ti iskopiraju knjige za ispit iz organizacije za porezni, znat će cure koje treba!Kolege, jel dobra ova skripta iz naše skriptarnice ili je bolja ona iz skriptarnice upravnog studija? Zahvaljujem unaprijed!
Da naučiš sve što se traži, treba nekih mjesec i pol učenja, i to ako se uči svaki dan barem po 4 h i uz to barem sat vremena ponavljati kako bi gradivo sjelo!Koliko je realno potrebno učiti organizaciju i jel zbilja toliko cjepidlače?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.