Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja mislim da je 60 bodova max, odnosno 30 bodova po semestru. Samo ne znam kako će to nama starima računati, to vjerojatno ne znaju niti oni u referadi.Tko zna koliko ects bodova moze max.biti upisano u jednoj godini?
Da znam ako bi me s 1 ispitom do kraja vracali na 2.god. da se ne vozikam nista prijaviti jer pod tim uvjetima ne mislim nastaviti ni da je besplatno!
Ja mislim da je 60 bodova max, odnosno 30 bodova po semestru. Samo ne znam kako će to nama starima računati, to vjerojatno ne znaju niti oni u referadi.
Tek kada vidim 4.11. ili kasnije što mi od predmeta priznaju, a što moram upisati, vidjet ću da li ću uopće upisati i kada.
A što ako prijavim politologiju, a ne upišem se?
Što je s brojem izlazaka na ispite od ranije, hoće li oni nastaviti brojevni niz ili će nam se izlasci brojati od početka?
Ma pod tim uvjetima mi ne pada na pamet...Mislim da je 60 bodova. Ja sam si izračunala da bi imala 44.5 ECTS za upisati. No, ono što mene jako brine je to što mislim da nemožemo imati ispite sa sve tri godine. tj. moj primjer - Pol. sa prve, građ i ova dva nova sa druge, i dva ili tri sa treće. Nisam sigurna da li možemo imati ispite sa sve tri godine upisane u jednoj akademskoj godini! A pogotovo me to brine otkad su kolegici rekli da će većina biti druga godina, što bi značilo da ćemo iduće morati upisivati treću. Za mene konkretno to znači da više nebum ništa upisivala.
Da, meni isto. Ali to je neko moje razmišljanje. Nitko sretniji od mene ako sam u krivu.Ma pod tim uvjetima mi ne pada na pamet...
Predavanja neka su vec pocela, koliko znam, pa valjda se ocito ne mora ici. Ali vajda i za njih placamo, a posto jos nismo upisani ni ne ide se na nista - i to je ok od strane faksa?Okej, kad buš već sutra bila tam', pitaj šta s predavanjima?!
Oće nas još i na to bacit?!
Jese mora, ne mora, šta je s tim?! Jel' preporučljivo, nije, jel' ima nekih kolokvija...ugl., propitaj malo...:meh::meh::meh:
(ili, ivana_7, Code ili netko drugi od vas koji ste danas bili, zvali faks, ak' to znate, pišite)
I sretno vam...s ovim što pišeš...ja nažalost nisam u toj kategoriji, jedan mi fali da bi bila, jbg. life
I na to je kolegica vec mislila, radi se na eto bilo cemu...ne kosta nas pokusat...mozda samo kosta puno zivaca...a kud sve, tu i toVesna Vesnić carice, jel' se dade nešto izborit za nas koji smo prije Veleučilišta bili na dvogodišnjem studiju...čisto radi tih opet podosta predmeta koje smo položili, a tako su nam ih lepo skrižali te nesretne milenijske godine.
?!
Ne moraš mi ništ' pametno odgovarat...samo eto...kad se već ide u neki zadnji pokušaj...nije zgoreg spomenut, predložit, napomenut...didaskalije i tako to![]()
Filip M. - privatnom porukom ovdje na forumu - ime, prezime, br.indeksaJa imam 1 ispit i gotov diplomski, kome šta trebam poslati?
mozete i meni slati, mozda se kolegici napunio inbox, hvala!Evo ja nikak da pošaljem poruku na filip.m.pa su moji podaci ovdje...SILVIJA KAPUSTIĆ, R-56/2003...
Evo i mojih podataka: Rahela Jović (Capan), R-42/99 (izrada diplomskog u tijeku)mozete i meni slati, mozda se kolegici napunio inbox, hvala!
Hvala na pridjevu carice, ali više se osjećam ko Kekec u kontaktu sa stricem Bedanecom. Lol!Vesna Vesnić carice, jel' se dade nešto izborit za nas koji smo prije Veleučilišta bili na dvogodišnjem studiju...čisto radi tih opet podosta predmeta koje smo položili, a tako su nam ih lepo skrižali te nesretne milenijske godine.
?!
Ne moraš mi ništ' pametno odgovarat...samo eto...kad se već ide u neki zadnji pokušaj...nije zgoreg spomenut, predložit, napomenut...didaskalije i tako to![]()
I ja još uvijek vjerujem u neki kompromis, u neki razumni rasplet našeg slučaja, "slučaj karson", tako ja zovem sve takve situacije, nastale dezmozgenizacijom sustava...I sretno vam...s ovim što pišeš...ja nažalost nisam u toj kategoriji, jedan mi fali da bi bila, jbg. life
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.