AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

Jasmina007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
I ja zovem, ali ništa - ili je zauzeto, ili se nitko neće javiti. Ne znam, meni je ova "tajnovitost" izvan pameti.

Serafin

Ja sam zvala sad upravu pravnog fakulteta i gospođa kaže da na jučerašnjoj sjednici koja je održana na pravnom, u raspredu nije bilo točke po kojoj se rasporavljalo o produžetku studija studentima starog programa upravnog smjera i da je ta odluka već prije donesena te da se obratim našoj referadi.
Jedino ne znam jel to sjednica koju smo čekali ili upravni studij ima svoju sjednicu (oprostite ak sam neku glupost napisala stvarno ne znam).

Anchy 05

da stvarno je cudna ta tajnovitost ..pa živce će nam potrgat , to malo jos sto je ostalo ...skoro svima drugima starima odobreno , i pravu i socijalnom radu ...stvarno nisu u redu niti profesionalni prema nama , ako bude negativno onda se zalit nekome..kome vec se mozemo , ja imam jos samo jedan ispit i nemam snage za jos 6 il koliko vec ispita , previse smo zivaca, para i strpljenja ostavili na tom tzv fakultetu, e pa i to se treba stavit u obzir

irenas

nekako mislim da oni o tome nisu ni odlučivali jer je već odlučeno i stalno su pričali da više nema produžetka,zato vjerojatno niti ne stavljaju obavijest jer se to kao podrazumijeva..mislim da rade po principu pravila i izuzetka.pravilo je svake godine bilo da nema produžetka a izuzetak je bila odluka o produženju..neznam,da bar to nije istina ali nekako smrdi na to..jer su već donijeli odluku u načinu upisa i prelaska na bolonju za stari program i to je po prvi put ove godine objavljeno na stranici faksa.cijeli postupak..to prije nikada nisu stavljali na stranice faksa...:/

pregrist ću jezik :)

snjegulja

Da i meni se to tako čini, ali bi trebali maknuti sa stranice faksa staru obavijest i napisati barem: ove godine neće biti produžavanja. Isto tako ako netko uspije dobit referadu da mu kažu na na telefon da nema produžavanja, a ne govoriti da neznaju ništa.

Jasmina007

Ma taman da je tako, ali da se nitko ne udostoji ništa reći ni napisati jednostavno je izvan pameti i u najmanju ruku nepristojno i omalovažavajuće. Pogotovo jer smo im dali "naslutiti" da nas ta informacija zanima peticijom i molbama. A najčudnije mi je u čitavoj priči da se ni predsjednica Udruge ne javlja kad se već oni ne oglašavaju.

Odisseya

pozz svima,
nisam baš aktivna bila ovdje na forumu ali i ja sam jedna od starih, uglavnom sad sam dobila referadu kaže da misli kako ćemo morati nastaviti po bolonji, da je jučer bila sjednica i da bi trebalo biti objavljeno na netu, ali koliko ona zna morat ćemo nastaviti po bolonji i upisati završno sa 30.09.:cry:
uglavnom ne znam kaj rade da ne stave tu čarobnu obavijest već jednom a ove tete u referadi kao znaju ali ništa nisu sigurne...

Danijela3

Oni su na sjednici u 7mj. kada su produžili pravnom i socijalnom rekli da nama ne produžuju ali su cure pisale prigovor na tu odluku i taj dopis im je dostavljen u 7mj. samo ne vjerujem da uopće nisu htjeli razgovarati o prigovoru pa kakvi su to pravnici oni bi trebali donjeti odluku i to u pismenom obliku inače se smatra da je odluka donesena u korist stranke ilitiga nas.
Pa bar su me to na upravnom studiju naučili.

josipa12

i ja mislim da je tako, ali u uputama oko upisa, piše "izvanredni studenti koji su u ak. 2012/13 godini bili upisani na stručni uoravni studij (stari studijski program) a ŽELE nastaviti studirati prema bolonjskom..ne mogu razumijeti da im je toliko teško nakon svih naših poziva u referadu staviti jasno i glasno kakav je stav donešen oko toga! Mi smo stvarno jadni svi skupa, svi ostali faktulteti, ako ništa drugo barem daju informaciju svojim studentima. Ovako misle da svi u džepu držimo lovu spermnu za uplatiti njima u ponedjeljak, a da Vam budem iskrena ako smo obavezni prijeći na bolognu ne znam niti koji je princip s tim bodovima, koliko će nas izaći godina?

Anchy 05

ovdje netko od nekoga pravi budalu a očito oni od nas...u referadi rekli to je vazna obavijest bit ce na netu ,a neznaju nista ...niti su dobro onda napisali ono za nas za placanje , nego su trebali napisat da nebude dvosmislemo i izaziva sumnju...stvarno za poludit od ovoga naseg faksa

Jasmina007

Oni su na sjednici u 7mj. kada su produžili pravnom i socijalnom rekli da nama ne produžuju ali su cure pisale prigovor na tu odluku i taj dopis im je dostavljen u 7mj. samo ne vjerujem da uopće nisu htjeli razgovarati o prigovoru pa kakvi su to pravnici oni bi trebali donjeti odluku i to u pismenom obliku inače se smatra da je odluka donesena u korist stranke ilitiga nas.
Jel imaš kakav link na tu odluku možda od srpnja?

irenas

godina će te izaći ovisno koje predmete smjera upisuješ,izborne,kaj ti se prizna od položenih i takop...to oni sve tamo izračunaju ..samo što su ostavili premalo vremena za sve to ..pa sutra je petak

josipa12

meni je ostalo građansko i upravno sa 2. i cijela treća, jer mi može netko objasniti koliko bi me došla godina ako prelazim na bolognu , do sada sam zadnje dvije godine upisivala kao apsolvent (izvanredno)

hvala ti...nevjerojatni su...danas je četvrtak, ima nas puno koji radimo, imamo malu djecu, znači u ponedjeljak moramo smislit i godišnji, i novce i put prema Zagrebu, a danas još uvijek ne znamo što ćemo moći upisati

snjegulja

Da ovo sa ne stavljanjem obavijesti je za ...
Kolko sam ja shvatila moramo dati molbe zaključno sa 30.09. a upisujemo to šta već upisujemo do 15.10. I platiti možemo u dvije rate.
npr. meni je ostalo građansko + 6 novih (5 ako uspijem upisati upr. - ek. smjer)+ diplomski, zbrojiš si kolko je to ECTS (i diplomski moraš uračunati)x100kn + 300 kuna upisnina...

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ajme čitam sad ovo sve...šok i nevjerica...znaći nisu nam odobrili ili se još ništa 100 % ne zna?
super...gdje i kako odabrati izborne predmete???
ajme meni mrzim ovaj faks više

irenas

sve se bira u referadi,bome ako su tako odlučili neka se sad suoče kad im 200 studenata u ponedjeljak dođe predat molbe !!! kaos će bit na faksu

Anchi0202

meni je ostalo građansko i upravno sa 2. i cijela treća, jer mi može netko objasniti koliko bi me došla godina ako prelazim na bolognu , do sada sam zadnje dvije godine upisivala kao apsolvent (izvanredno)

hvala ti...nevjerojatni su...danas je četvrtak, ima nas puno koji radimo, imamo malu djecu, znači u ponedjeljak moramo smislit i godišnji, i novce i put prema Zagrebu, a danas još uvijek ne znamo što ćemo moći upisati
meni je ostalo isto tako :(
muž mi je upravo upao u referadu jer sam ga na rubu živaca molila da ode na faks pošto ja zbog posla ne mogu. čovjek u referadi mu je rekao da nam nisu produžili i ako želimo nastaviti studirati da je jedino moguće prebaciti se na bolonju izvanredno, cijena će ovisiti naravno a to ne može reći jer je to "postupak".
Nemam riječi

ivna

Da,oni su odlučili još u 7.mj.na veliko razočaranje svih nas.Ove godine smo predali prije sjednice u 7.mj.jer su tada svoju molbu i peticiju predali i sa pravnog smjera.Nikakve službene obavijesti nije bilo,jer se ništa nije promijenilo u odnosu na našu molbu i zahtjev.No,mi to nismo htjela pustiti i pomiriti se sa tim,napisan je prigovor.Nadali smo se da će na vijeću,sada u 9.mj. ipak uzeti u obzir da nam je stalo i da želimo završiti,uz sve poteškoće koju su nas zadesile tijekom godina,svakog ponaosob.
Eto toliko,tužna sam jer je uloženo puno truda,vremena i novaca,a sad sve to ode u vjetar...
Dok ne bude službeno,ipak postoji tračak nade...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks