Jasmina007
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
I ja zovem, ali ništa - ili je zauzeto, ili se nitko neće javiti. Ne znam, meni je ova "tajnovitost" izvan pameti.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Jel imaš kakav link na tu odluku možda od srpnja?Oni su na sjednici u 7mj. kada su produžili pravnom i socijalnom rekli da nama ne produžuju ali su cure pisale prigovor na tu odluku i taj dopis im je dostavljen u 7mj. samo ne vjerujem da uopće nisu htjeli razgovarati o prigovoru pa kakvi su to pravnici oni bi trebali donjeti odluku i to u pismenom obliku inače se smatra da je odluka donesena u korist stranke ilitiga nas.
Pa bar su me to na upravnom studiju naučili.
meni je ostalo isto takomeni je ostalo građansko i upravno sa 2. i cijela treća, jer mi može netko objasniti koliko bi me došla godina ako prelazim na bolognu , do sada sam zadnje dvije godine upisivala kao apsolvent (izvanredno)
hvala ti...nevjerojatni su...danas je četvrtak, ima nas puno koji radimo, imamo malu djecu, znači u ponedjeljak moramo smislit i godišnji, i novce i put prema Zagrebu, a danas još uvijek ne znamo što ćemo moći upisati
Da,oni su odlučili još u 7.mj.na veliko razočaranje svih nas.Ove godine smo predali prije sjednice u 7.mj.jer su tada svoju molbu i peticiju predali i sa pravnog smjera.Nikakve službene obavijesti nije bilo,jer se ništa nije promijenilo u odnosu na našu molbu i zahtjev.No,mi to nismo htjela pustiti i pomiriti se sa tim,napisan je prigovor.Nadali smo se da će na vijeću,sada u 9.mj. ipak uzeti u obzir da nam je stalo i da želimo završiti,uz sve poteškoće koju su nas zadesile tijekom godina,svakog ponaosob.Oni su na sjednici u 7mj. kada su produžili pravnom i socijalnom rekli da nama ne produžuju ali su cure pisale prigovor na tu odluku i taj dopis im je dostavljen u 7mj. samo ne vjerujem da uopće nisu htjeli razgovarati o prigovoru pa kakvi su to pravnici oni bi trebali donjeti odluku i to u pismenom obliku inače se smatra da je odluka donesena u korist stranke ilitiga nas.
Pa bar su me to na upravnom studiju naučili.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.