AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

Anchi0202

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
baš sto muka, uvijek nas ovako do kraja muče! užas!
nismo svi rođeni sa zlatnom žlicom u ustima i većina nas je morala raditi i studirati, a svi znamo da to nije nimalo lako... jer da je davno bi završili :( držimo fige!

Filip M.

Sinoć sam uputila mail predsjednici udruge i zamolila ju da se bori za nas jer nam je ona jedini predstavnik na sjednici, kako nitko od nas ne može prisustvovati. Gđica. Branilović će se zauzeti za nas.
Tko ne zna, pored molbe koju smo predali u 7.mj., odmah nakon što su odobrili pravnom i socijalnom, sa curama sam sastavila dopis u kojoj smo molili da se i za nas donese pozitivna odluka i naslovili ju na g. Koprića, g. Parača i g. Lice.
Imam potrebu spomenuti Suzanu, Ivanu i Željku koje su se jako potrudile i zaslužne što se je peticija uopće i predala, posebno hvala Ivani što je trčala na fax. predati zadnji dopis.
Stvarno se nadam da će se naš trud isplatiti i svima nam želim da više diplomiramo.
Sretno nam!

lanna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ma nek se oni naspavaju al neka donesu ispravnu odluku

ja sam čula da u u Osijeku produžili, mislim da nebi trebalo biti razlike

Jasmina007

Pa ja isto ne vjerujem da bi trebalo biti.. Nadam se da budu u neko dogledno vrijeme stavili obavijest tak da i sluzbeno znamo na cemu smo.

martina_sk

Administrator
kolegica Filip M. je napisala ranije ovo a tek se sad prikazalo jer se post morao odobriti pošto je u njemu pisalo "mail".

Sinoć sam uputila mail predsjednici udruge i zamolila ju da se bori za nas jer nam je ona jedini predstavnik na sjednici, kako nitko od nas ne može prisustvovati. Gđica. Branilović će se zauzeti za nas.
Tko ne zna, pored molbe koju smo predali u 7.mj., odmah nakon što su odobrili pravnom i socijalnom, sa curama sam sastavila dopis u kojoj smo molili da se i za nas donese pozitivna odluka i naslovili ju na g. Koprića, g. Parača i g. Lice.
Imam potrebu spomenuti Suzanu, Ivanu i Željku koje su se jako potrudile i zaslužne što se je peticija uopće i predala, posebno hvala Ivani što je trčala na fax. predati zadnji dopis.
Stvarno se nadam da će se naš trud isplatiti i svima nam želim da više diplomiramo.
Sretno nam!

Jasmina007

Ma ovo je zbilja izludjujuce. Pa znaju kolko iscekujemo vijest! Zbilja bi bilo lijepo da stave na net prije nego posijedimo..

Filip M.

Ništa se ne zna, predsjednica se još nije javila, a prošle g. je sjednica počela u 12h, već iza 15h je stavila obavijest o produljenju.
Navodno je još neka sjednica sad, tako barem kažu na pravokutniku.
Stvarno užasno!

Anchi0202

Ovo je koma, bas nas drze na iglama!! Pa kad oni misle da cemo se upisati, rok za upis je 30.9. Zar ne?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks