AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

Jasmina007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav,
imam pitanje, ako položim ova dva ispita što su mi ostala, diplomski baš moram obraniti do 30.9. ili mogu odmah nakon, recimo u 10mj. da li tko zna?
Moras obraniti do 30.09. Osim ako se nesto ne promijeni u medjuvremenu.

ivna

Poštovane kolege!
Pravnici skupljaju potpise i nadaju se da će im razmatrati molbu na sjednici 3.7.nastavak studiranje po starom programu.

Jasmina007

Poštovane kolege!
Pravnici skupljaju potpise i nadaju se da će im razmatrati molbu na sjednici 3.7.nastavak studiranje po starom programu.
Hm..pa to se odnosi onda i na nas, ne? Obzirom da spadamo pod Pravni..

nika216

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav! Koliko je ostalo nas starih koji ne stignemo diplomirati do 30. 09... Mislim da bi mi posebno trebali dati molbu i peticiju...

Filip M.

Ostalo nas je dosta, meni su ostala 2 ispita, prošle g. ih je bilo na popisu za peticiju oko 50-ero, a po nekim inf. oko 70-ero. Ja sam kolegici poslala Molbu koju smo prošle g.predali, meni je kolegica Jadra bila poslala prvu molbu koju sam izmjenila i neke stvri nadodal, imala sam pravnu pomoć u kući ali cure su to i prvi put odlično napisale,sad bi samo trebalo izmjeniti datum i možda koju još rećenicu dodati, ja se ove g. ne mogu skroz angažirati jer imam puno obveza ali ako je netko voljen rado ću pomoći.
Trebalo bi potpise skupiti i svakako predati posebno od pravnog.
Ako želiš pošaljem ti Molbu, napiši mi mail.

Pozdrav!

zajedničko

Kaj mislite da ne stignete riješiti 2 ispita i diplomski do kraja 9 mj.
Ima još rok u 7 mj i 2 u devetom...diplomksi se brzo napiše...

zoe

imam prošlogodišnju zamolbu za produženje starog programa, napraviti ću izmjene što se tiče datuma pa ju čak namjeravam i odnijeti u referadu. eh, ALI kao dodatak bi mi trebali potpisi studenata pa sve vas sa starog programa molim za pomoć

Jasmina007

imam prošlogodišnju zamolbu za produženje starog programa, napraviti ću izmjene što se tiče datuma pa ju čak namjeravam i odnijeti u referadu. eh, ALI kao dodatak bi mi trebali potpisi studenata pa sve vas sa starog programa molim za pomoć
Posaljemo ti podatke na pp, ili?

aurelija

ljudi(stari program) jeste li uspjeli poloziti sve ispite i hocete li diplomirati do 30.09.
Ima li onih koji nisu nista polozili i koji misle da nece uspjet diplomirat do roka???
Pozdrav! Koliko je ostalo nas starih koji ne stignemo diplomirati do 30. 09... Mislim da bi mi posebno trebali dati molbu i peticiju...
Ja...
Poslah podatke (broj indeksa i ime, prezime)..
Hvala skupljačima i sretno, uz želju da što jednostavnije i brže dođu do što većeg tj. potrebnog broja potpisa, podataka, old studenata...
:)

ivna

Ja...
Poslah podatke (broj indeksa i ime, prezime)..
Hvala skupljačima i sretno, uz želju da što jednostavnije i brže dođu do što većeg tj. potrebnog broja potpisa, podataka, old studenata...
:)
Molim vas da aktivirate sve koje znate,tj.da pošalju podatke,jer svima je interesu da se to preda,hvala svima unaprijed!!
Možete poslati i u moj inbox

aurelija

Podaci se skupljaju do kraja ovog mjeseca, 1vog je predaja!
Stoga ljudi, javljajte se, zadnji su dani...:confused::blush::boks:

zoe

Hvala vam svima koji ste poslali svoje podatke. Predajemo molbu u ponedjeljak pa ako znate još nekoga tko je sa starog programa, nek se javi.

Anchi0202

možete mi slati podatke (ime i prezime i broj indeksa )[/QUOT

hay, pošto ne ostavljam postove ne dozvoljava mi forum poslati privatnu poruku, možeš mi molim te poslati svoju mail adresu da ti pošaljem preko maila...

hvala puno
lp

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks