Jasmina007
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hej, ljudi!
Imam pokoje pitanjce za vas koji ste po starom programu:
1. Ima li ovdje neka skripta za KONZULARNO pravo po kojoj to mogu naučiti sad za ovaj rok 1.- 3.12.? Ako ima, davajte link i to brzo!
2. PRAVO OKOLIŠA - ista stvar, da li ima neka skrpita ovdje na forumu i da je dobra i da se može proći po njoj? I zanima me kod koga se ide na ispit. Mislim, prije je bilo više profesora, ali ne znam kakvo je sad stanje.
3. KOMUNALNO PRAVO - isto me zanima ima li ovdje skrpita i kako uopće izgleda ispit.
U biti, zanima me sve u vezi tih ispita, pa vas lijepo molim da mi napišete sve što znate i stavite linkove, pliz, pliz, pliiiiiiz! Frka mi je! A nemam vremena čitati sad sve teme i stranice na forumu!:confused2:
Puno pitanja imaš:happy: Dakle, i ja izlazim na Konzularno na ovom roku i učim iz skripte iz skriptarnice, i nadam se da je ok. Pravo okoliša je i dalje više profesora ispituje tak da svatko traži nekaj drugo. Navodno je najbolje kod prof. Glihe, jer traži samo skriptu.
Komunalno ti je najbolje učiti po zakonu o komunalnom gospodarstvu + dopuniti s općenitim stvarima iz skripte. E sad, taj ispit je zbilja bil laganini dok je ispitival prof. Antić, ali po neslužbenim informacijama, njega više nema na faksu, pa ispituje neka nova profesorica. Navodno je ok, a sad... Btw. sve skripte imaš u skriptarnici foruma.