AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

mani

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hi ljudi! Imam pitanjce pa bi molila za informaciju jer sam,blago rečeno,zbunjena...
Nisam iz Zg,ali sam bila na faksu kada je bila sjednica i nisam dobila u referadi nikakvu pametnu informaciju jer se pročelnica navodno još nije bila očitovala po pitanju plačanja onih kojima je ostao samo diplomski.
Diplomski sam prijavila u 4.mj i zanimalo me koliko i KAD moram uplatiti novac.
Gđs Klanac je rekla da se ne znaju detalji (odn dal plačam školarinu ili samo 500 kn) al da nije bed ako novce uplatim na dan kada predajem diplomski rad.
Sad čitam o nekom roku plačanja koji je prošao i FRKA MI JE pa molim ako mi netko može objasniti wtf se sad događa?

Thx!

DanijelaM

Hi ljudi! Imam pitanjce pa bi molila za informaciju jer sam,blago rečeno,zbunjena...
Nisam iz Zg,ali sam bila na faksu kada je bila sjednica i nisam dobila u referadi nikakvu pametnu informaciju jer se pročelnica navodno još nije bila očitovala po pitanju plačanja onih kojima je ostao samo diplomski.
Diplomski sam prijavila u 4.mj i zanimalo me koliko i KAD moram uplatiti novac.
Gđs Klanac je rekla da se ne znaju detalji (odn dal plačam školarinu ili samo 500 kn) al da nije bed ako novce uplatim na dan kada predajem diplomski rad.
Sad čitam o nekom roku plačanja koji je prošao i FRKA MI JE pa molim ako mi netko može objasniti wtf se sad događa?

Thx!
ako ti je ostao samo diplomski znači ako si dala sve ispite nisi zakasnila
onda ćeš kad budeš nosila indeks da ti provjere ocjene ili kad budeš nosila indeks da si dipl pa da ti dekan potpiše dati 2 uplatnice
1 uplatnica ti je na 250 kn i to ti je za izradu diplome
a 2 uplatnica ti je na 500 kn i to ti je produženje da daš diplomski
znači rekli smo:
ideš u referadu bar tjedan dana prije da ti teta pregleda ocjene u indeksu i tada možeš odnijeti uplatnice
ili ih možeš dati nakon što diplomiraš pa opet ideš u referadu da ti dekan potpiše uvjerenje
ali su znači 2 koje uplačuješ na pravni žiroračun koji je objavljen na službenoj stranici na poziv broj 1012
i to je to
sretno s diplomskim :)

mica

ljudi dali netko zna možemo li mi po starom programu polagat ispite sa treće iako nam je ostalo 2,3 sa druge ili moramo redom ić,pošto imamo fore do 9 mjeseca2011 godine?

Jasmina007

ljudi dali netko zna možemo li mi po starom programu polagat ispite sa treće iako nam je ostalo 2,3 sa druge ili moramo redom ić,pošto imamo fore do 9 mjeseca2011 godine?
Sigurna sam da možeš polagati treću ako ti je ostao jedan s druge. Mislim da dolazi u obzir i ako ti je ostalo više, ali ne previše:happy: Navodno postoji i nekakva službena odluka o tome koju ja nigdje ne mogu naći. Najbolje provjerit u referadi...

Dubravka V

:happy: ovo što si napisala dobro zvuči...no?! To je isto i mene zanimalo...jer su mi ostala dva s druge, a ne jedan...i onda je moja frendica-legica prilikom upisa pitala tetu Mirjanu (dakle, prije nekakvih mjesec dana)...i teta Mir. joj je rekla...ne :frustrating:
Pa, sad...ako su se možda stvari promijenile, ako netko ima neku noviju vrijednu informaciju o tome...bilo bi lijepo :cool: da nam pomogne...jer vjerujem, da bi većini takva pomoć, itekako, dobro došla :blushed:

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
evo upravo sam zvala tajništvo, i samo s jednim ispitom se može polagati 3.godina, stvarno nam izlaze ususret, na ovaj naćin nas se nikad nećerješiti, stvarno nisu normalni. baš sam ljute, meni su ostala dva iz druge, mislila sam izaći na nešo u 12.ali moram čekati 1mj da bi opet polagala upravno, super:angry:

mica

evo upravo sam zvala tajništvo, i samo s jednim ispitom se može polagati 3.godina, stvarno nam izlaze ususret, na ovaj naćin nas se nikad nećerješiti, stvarno nisu normalni. baš sam ljute, meni su ostala dva iz druge, mislila sam izaći na nešo u 12.ali moram čekati 1mj da bi opet polagala upravno, super:angry:
ista situacija kao i kod mene a jbg šta ćeš :(

ivana

kako je krenulo po tome nema teorije da diplomiram do 9 mj.samo ako nekim čudom sve iz prve položim!!! užas

jadra

nas se nitko niti ne želi riješit, očito nas žele i zadržat što dulje (novci, novci).
i ja imam 2 s druge i mislim da je ova odluka bezveze malo jer očito nema niti veze u smislu kao MORAŠ dati upravno da bi išao na upp i sl., znači njima je u biti svejedno, pa ne vidim zašto nam onda nisu mogli pustit da izlazimo na ispite po želji i volji - predavanja smo sva odslušali.
sumnjam da će vam ikakvo moljakanje profesora pomoći, ja bih rado da se može jer recimo nomotehnika, građevinsko i još neki izborni su u 12.mj., dok ovih ispita s 2.god. nema do 1.mj... baš super, al organizacija na faksu očito nije neka bolja strana... mislim, možda bi upalilo kod profesora, ali ne znam baš kako će ove u referadi gledat na to, a moglo bi bit problema poslije sa žigovima i datumima ako me kužite...
ako netko nešto nažica nek i nas ostale obavijesti ;)
meni osobno bi bilo lakše riješit koji manji ispit prvo da se dodatno malo motiviram, al sad šta je tu je... :(

ivana

u potpunosti se slažem s tobom jadra i znam da im je samo do novaca, i naravno totalno im je glupa odluka, kao važno nam produže godinu ali onda opet ne možemo ništa , stvarno nema smisla, da su onda barem fleksibilniji na ispitima (poneki). ali naravno ne možemo ništa, kao sretni smo što smo uspjeli produžiti godinu a nakraju će nas pola završiti na bolonji. super :frustrating:

mica

ma ako polažeš na crno profesor ti ne upisuje u indeks datum i ocjenu on ti je upiše kod se be a kad daš ispi onda ti u mjesecu kad je rok upiše datum roka i ocjenu tako je bilo sa predmetom javna uprava meni na drugoj godini

jadra

ma ako polažeš na crno profesor ti ne upisuje u indeks datum i ocjenu on ti je upiše kod se be a kad daš ispi onda ti u mjesecu kad je rok upiše datum roka i ocjenu tako je bilo sa predmetom javna uprava meni na drugoj godini
a evo recimo pročitaj zadnjih par postova pod građevinskim upravnim pravom, profesor je navodno rekao da se on može pravit da ne vidi nepoložene ispite s 2.god., ali da ne čuva ocjene nego bi ih upisao odmah, a sad kako poslije objasnit u referadi zašto sam išla na ispit na koji u principu nisam imala pravo izać to je već...
ne znam, prije se i zemljišnoknjižno moglo polagati na konzultacijama, sad više ne, vi se raspitajte i probajte, ali sumnjam... jer da se može na crno, mislim da bi nas netko već obavijestio...
nažalost, otkad se uvelo to prijavljivanje da one stavljaju na net podatke iako nas tamo nema, sve se to promijenilo...

nije da ikog obeshrabrujem, ja isto pratim sve jer bi VRLO RADO išla na neki izborni u 12.mj., pa i dalje - ako nešto saznate - javite i nama ostalima ;)

mica

a evo recimo pročitaj zadnjih par postova pod građevinskim upravnim pravom, profesor je navodno rekao da se on može pravit da ne vidi nepoložene ispite s 2.god., ali da ne čuva ocjene nego bi ih upisao odmah, a sad kako poslije objasnit u referadi zašto sam išla na ispit na koji u principu nisam imala pravo izać to je već...
ne znam, prije se i zemljišnoknjižno moglo polagati na konzultacijama, sad više ne, vi se raspitajte i probajte, ali sumnjam... jer da se može na crno, mislim da bi nas netko već obavijestio...
nažalost, otkad se uvelo to prijavljivanje da one stavljaju na net podatke iako nas tamo nema, sve se to promijenilo...

nije da ikog obeshrabrujem, ja isto pratim sve jer bi VRLO RADO išla na neki izborni u 12.mj., pa i dalje - ako nešto saznate - javite i nama ostalima ;)
pa ako je već toliko susretljiv trebalo bi ga kontaktirati i pitati može li ta opcija proć da nam upiše ocjenu kad položimo taj jedan ispit a noramalno kod sebe da ima evidentirano u tajnosti da je položen:)

josipa11

Hej, ljudi!

Imam pokoje pitanjce za vas koji ste po starom programu:
1. Ima li ovdje neka skripta za KONZULARNO pravo po kojoj to mogu naučiti sad za ovaj rok 1.- 3.12.? Ako ima, davajte link i to brzo!
2. PRAVO OKOLIŠA - ista stvar, da li ima neka skrpita ovdje na forumu i da je dobra i da se može proći po njoj? I zanima me kod koga se ide na ispit. Mislim, prije je bilo više profesora, ali ne znam kakvo je sad stanje.
3. KOMUNALNO PRAVO - isto me zanima ima li ovdje skrpita i kako uopće izgleda ispit.

U biti, zanima me sve u vezi tih ispita, pa vas lijepo molim da mi napišete sve što znate i stavite linkove, pliz, pliz, pliiiiiiz! Frka mi je! A nemam vremena čitati sad sve teme i stranice na forumu!:confused2:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks