Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ako ti je ostao samo diplomski znači ako si dala sve ispite nisi zakasnilaHi ljudi! Imam pitanjce pa bi molila za informaciju jer sam,blago rečeno,zbunjena...
Nisam iz Zg,ali sam bila na faksu kada je bila sjednica i nisam dobila u referadi nikakvu pametnu informaciju jer se pročelnica navodno još nije bila očitovala po pitanju plačanja onih kojima je ostao samo diplomski.
Diplomski sam prijavila u 4.mj i zanimalo me koliko i KAD moram uplatiti novac.
Gđs Klanac je rekla da se ne znaju detalji (odn dal plačam školarinu ili samo 500 kn) al da nije bed ako novce uplatim na dan kada predajem diplomski rad.
Sad čitam o nekom roku plačanja koji je prošao i FRKA MI JE pa molim ako mi netko može objasniti wtf se sad događa?
Thx!
Sigurna sam da možeš polagati treću ako ti je ostao jedan s druge. Mislim da dolazi u obzir i ako ti je ostalo više, ali ne previše:happy: Navodno postoji i nekakva službena odluka o tome koju ja nigdje ne mogu naći. Najbolje provjerit u referadi...ljudi dali netko zna možemo li mi po starom programu polagat ispite sa treće iako nam je ostalo 2,3 sa druge ili moramo redom ić,pošto imamo fore do 9 mjeseca2011 godine?
ista situacija kao i kod mene a jbg šta ćeševo upravo sam zvala tajništvo, i samo s jednim ispitom se može polagati 3.godina, stvarno nam izlaze ususret, na ovaj naćin nas se nikad nećerješiti, stvarno nisu normalni. baš sam ljute, meni su ostala dva iz druge, mislila sam izaći na nešo u 12.ali moram čekati 1mj da bi opet polagala upravno, super:angry:
i ja sam u istoj situacijikako je krenulo po tome nema teorije da diplomiram do 9 mj.samo ako nekim čudom sve iz prve položim!!! užas
Ej, a da probate zamoliti profesore iz treće da vam na crno polažete? Možda bi oni imali više razumijevanja obzirom na situaciju...i ja sam u istoj situaciji![]()
a joj to bilo superEj, a da probate zamoliti profesore iz treće da vam na crno polažete? Možda bi oni imali više razumijevanja obzirom na situaciju...
a evo recimo pročitaj zadnjih par postova pod građevinskim upravnim pravom, profesor je navodno rekao da se on može pravit da ne vidi nepoložene ispite s 2.god., ali da ne čuva ocjene nego bi ih upisao odmah, a sad kako poslije objasnit u referadi zašto sam išla na ispit na koji u principu nisam imala pravo izać to je već...ma ako polažeš na crno profesor ti ne upisuje u indeks datum i ocjenu on ti je upiše kod se be a kad daš ispi onda ti u mjesecu kad je rok upiše datum roka i ocjenu tako je bilo sa predmetom javna uprava meni na drugoj godini
pa ako je već toliko susretljiv trebalo bi ga kontaktirati i pitati može li ta opcija proć da nam upiše ocjenu kad položimo taj jedan ispit a noramalno kod sebe da ima evidentirano u tajnosti da je položena evo recimo pročitaj zadnjih par postova pod građevinskim upravnim pravom, profesor je navodno rekao da se on može pravit da ne vidi nepoložene ispite s 2.god., ali da ne čuva ocjene nego bi ih upisao odmah, a sad kako poslije objasnit u referadi zašto sam išla na ispit na koji u principu nisam imala pravo izać to je već...
ne znam, prije se i zemljišnoknjižno moglo polagati na konzultacijama, sad više ne, vi se raspitajte i probajte, ali sumnjam... jer da se može na crno, mislim da bi nas netko već obavijestio...
nažalost, otkad se uvelo to prijavljivanje da one stavljaju na net podatke iako nas tamo nema, sve se to promijenilo...
nije da ikog obeshrabrujem, ja isto pratim sve jer bi VRLO RADO išla na neki izborni u 12.mj., pa i dalje - ako nešto saznate - javite i nama ostalima![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.