Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da. usmeno govore rezultate i skoro uvijek je odmah poslije toga usmeni. a termin toga su sigurno rekli na ispitu.dali moram otici u cirilometodsku da saznam rezultate?
mislim da ne ali nisam sigurnajel treba znat i ustav i ustavni zakon, jel ih bude na pismenom i usmenom??
ne.Zakon o općem upravnom postupku ne ulazi u literaturu?
sat vremenakoliko traje pismeni za ovaj ispit? hvala
ne pita samo frane, svi profesori ispitujuTko ispituje taj predmet ? Šta Frane jedini to ispituje ? Kolko viidm da... nije mi jasno gdje su onda drugi profesori... I kako to funkcionira preko kolokvija ako nismo prvi položili jer je rekao da se može izać na drugi svejedno ak se ide na predavanja..al mislim kad je drugi tek u 6tom mj ? help...i kakav je frane jel ruši dosta il kaj
prolistaj temu malo. inače ovo je najbolja katedra, sat vremena za pismeni, 8 pitanja, svi profesori su dobri. 2 tjedna bi bilo dovljno za naučiti ako ne radiš.Bok ljudi! Pošto ću najvj. ovom ispitu 1 put pristupiti u 4 mj, zamolio bih nekog da mi kaze općenite dojmove ispita, te koliko treba vremena da se predmet nauči? Hvala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.