Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
knjga , zakon o državljanstvu, prekršajni zakon 1 - 81 članka i ustanove i koncesije iz prezentacijaiz cega da ucim moze pomoc???
zakom o izvlaštenju, prekršajni zakon od 1 - 81 članka i zakon o državljanstvukoncesije i ustanove učimo iz prezentacija, jel tako? ostatak iz knjige ili još nekih dijelova? hvala![]()
ne treba zakon,sve to ima u knjizi.Hej ja mislim da treba zakon o izvlaštenju,čak se i u prijašnjim postovima spominju pitanja sa pismenog ili usmenog npr.vrste izvlaštenja, faze,isplata naknade...
i iz ZUP-a treba naučiti Upravni ugovor čl. 150-154 mislim...(to nigdje nisu napisali a mi bi kao trebali znati)...Katyy, sad si me zbunila, jesi sigurna da treba Zakon o izvlaštenju. Nama ga nitko nije spomenuo na predavanjima (ako nisam pobrkala), a niti ne stoji na stranicama:
Obvezna literatura:
Borković I., Upravno pravo, Narodne novine, Zagreb, 2002, i to glave: I. – IX., XI. (samo t. I.), XIII.-XIV, XVII., XXI.-XXII
Pravni izvori:
Ustav Republike Hrvatske
Ustavni zakon o Ustavnom sudu Republike Hrvatske – NN 49/02 (pročišćeni tekst)
Zakon o sustavu državne uprave – NN 150/11
Prekršajni zakon – NN 107/07, čl. 1.-81.
Zakon o hrvatskom državljanstvu NN 53/91, 70/91 (ispravak), 28/92, 113/93 i 130/11
ma ima u prijašnjim postovimai iz ZUP-a treba naučiti Upravni ugovor čl. 150-154 mislim...(to nigdje nisu napisali a mi bi kao trebali znati)...
kroz tekst kako učiš budu ti se spominjali određeni članci iz zakona i ustava...zakon o prekršaju moraš znati od 1-81 članka...Dal mi može ko reći za koja poglavlja treba Ustav RH, Ustavni zakon o Ustavnom sudu i Zakon o sustavu državne uprave??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.