Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja mislim da su obično u utorak, u 1h, al nemoj me držat za riječ. Pitanja se ponavljaju, pa pošto nemaš puno vremena uči samo ova kaj se ponavljaju, i ako se eventualno pojavi koje se nije dosad, nećeš zbog tog jednog pitanja past :laughing:Jel postoji neko "pravilo" koji dan se održavaju ispiti iz općeg upravnog ili je svaki put drugačije?
I...učim po skripti od 112 strana i po pitanjima s prijašnjih rokova i primjetila sam da se u biti stalno ponavljaju ista pitanja, a da se neki dijelovi gradiva (skripte) skoro nikad ne pojavljuju.
Jel mi može to neko potvrdit ili mi se samo čini?
Ispit je često ponedjeljkom u 13.45, pa skoro non stop. Točno je to kaj si napisala u vezi sa pitanjima, no to se sve treba doooobro naučiti jer fascinira me iznova ono njihovo famozno "iscrpno objasni".:crazy:Jel postoji neko "pravilo" koji dan se održavaju ispiti iz općeg upravnog ili je svaki put drugačije?
I...učim po skripti od 112 strana i po pitanjima s prijašnjih rokova i primjetila sam da se u biti stalno ponavljaju ista pitanja, a da se neki dijelovi gradiva (skripte) skoro nikad ne pojavljuju.
Jel mi može to neko potvrdit ili mi se samo čini?
4. odgovor ti je na strani 18, a ovo nisam ni ja pronašlabok svima
imam par pitanja na koje nisam uspio pronaći odgovr pa ako netko zna inače imam skriptu od anči tu iz skriptarnice pa ako isto netko uči po njoj da je možda u njoj pronašao odgovore 1. ograničenje javnog dobra i tko kod nas odlučuje o tome
2. načelo zakonitosti u odnosu na normativne akte
3. kada ustavni sud može poništiti zakon ili pojedine njegove odredbe
4. odnos upravne znanosti i znanosti o upravi
vjerojatno jePozz, jel znate kad je ispit??? da li je po starom u ponedjeljak??? Hvala
naravno:wink5:Hej, znam da je to individualno, ali zanima me koliki je prosjek ucenja ovog ispita? Izasla bi na rok u 11. mjesecu, prosla sam knjigu, pa sad kalkuliram da li bi stigla spremiti za 08.11...
Dovoljno je učiti po knjizi jer u njoj je sve obuhvaćeno + po skripti možeš ponavjat, a od zakona trebaš znati Prekršajni zakon (NN 107/07), čl. 1 - 81 iz tog zakona se pojavljuje jedno pitanje na pismenom, a do sada su se pojavljivali samo neki od čl. : čl. 9, 13, 18, 19, 26, 27, 29, 43, 44, 50, 63 -75Dal mi može netko navesti tko je sad izlazio na ispit u 9 mj.točan popis propisa koji treba znati za upravno???Jer u prošlom vodiču su navedeni i članci koje treba znati uz zakone, a u ovom novom su navedeni samo zakoni bez članaka, pa mi nije jasno dal treba učit sve ili samo određene članke???Na stranici od tog predmeta uopće nema popis literature za nas , nego samo za pravnike.Hvala.
1. Objasni POA za upravuBok!
Da li mi netko može reći koja su bila pitanja sad u 9 mj?
Hvala!![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.