Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ispit traje sat vremena, previše, i mislim da toliko mogu i pisati oni koji pišu samo gradivo jednog kolokvija, tako je barem bilo dok sam ja bila. A za 4 pitanja je dovoljno i 15-20 min.1. Jel ispit traje 45 min?
2. Mi koji pišemo samo gradivo iz jednog kolokvija,dal mi pišemo jednako dugo ko i svi ili nas nakon polovice vremena šupiraju van??
3. Jel ima neko ko ide na ovaj rok,a da piše gradivo iz samo jednog kolokvija,tak da znam da nisam jedini![]()
1. Jel si ti pisala gradivo samo jednog kolokvija? Ako jesi,kaj ako u ispitu budu samo recimo 3 pitanja iz onog dijela kojeg trebaš pisat?? Jel onda naknadno dobijemo još jedno pitanje ili...Ispit traje sat vremena, previše, i mislim da toliko mogu i pisati oni koji pišu samo gradivo jednog kolokvija, tako je barem bilo dok sam ja bila. A za 4 pitanja je dovoljno i 15-20 min.
1. Pisala sam gradivo samo jednog kolokvija, samo napišeš na testu koji kolokvij je položen i koji se piše, a ako budu 3 pitanja samo se javi prof. ili asistentu pa pitaj.1. Jel si ti pisala gradivo samo jednog kolokvija? Ako jesi,kaj ako u ispitu budu samo recimo 3 pitanja iz onog dijela kojeg trebaš pisat?? Jel onda naknadno dobijemo još jedno pitanje ili...
2. Kolko opširno treba odgovarat na pitanja?
normalno da ćeš dobiti onda max.broj bodova..(pa nećeš valjda izmišljati toplu vodu...neki puta ljudi sa 2 rečenice dobe više bodova od onih sa 5 rečenica...-bitan je smisao!)idem prvi put na ispit i zanima me sustav ocjenjivanaj znam da za svako pitanje mozes dobiti max. 5 bodova. kolegica je par postova nize napisala kako nije dovoljno da napises dvije-tri recenice pa da dobijes 5 bodova, a mene zanima sta npr. ako dobijem pitanje NUZNA OBRANA iz prekrsajnog-tu u zakonu pise tocno tri recenice o tome..i ja napisem te tri rec sta onda kaj necu dobiti 5 bodova ili sta???jer ima nekih pitanja koja sam vidjela da jednostavno nemas tu kaj vise pisat od par recenica...![]()
Iz zakona naravno da nemaš kaj pisati osim onog kaj piše u zakonu, ali za pitanja iz knjige 2 rečenice nisu baš dovoljne.normalno da ćeš dobiti onda max.broj bodova..(pa nećeš valjda izmišljati toplu vodu...neki puta ljudi sa 2 rečenice dobe više bodova od onih sa 5 rečenica...-bitan je smisao!)
Moraš se penjat u ĆM 4..ovi nikad ne objavljuju..pozdrav!
da li netko možda zna hoće li rezultate današnjeg ispita staviti na net ili baš moram ići u ćm 4?
hvala i sretna nam svima=)
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.