Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Vidim da su oba pitanja iz prvog kolokvija ako se ne varam,pa me zanima jel si na ispitu pisala samo 1.kolokvij ili kompletno gradivo..bila sam danas na usmenom kod prof. šikića. ugodan ispitivač. pitanje nadzora zakonitosti poa od strane ustavnog suda i ekscepcija nezakonitosti.
izvanredni sam student tako da sam pisala kompletno gradivo.Vidim da su oba pitanja iz prvog kolokvija ako se ne varam,pa me zanima jel si na ispitu pisala samo 1.kolokvij ili kompletno gradivo..
Prema mom iskustvu to ti je sasvim dovoljno za prolaz. Lijepo si isprintaj tu skriptu, nauči i onda ponavljaj po pitanjima i mislim da nebi smio imati nikakvih problema s ovim ispitom.bok svima ova pitanja što je skupila kolegica archi i skripta iz skriptarnice da li bi bilo to dovoljno za prolaz ovak zanima me samo razmišljanja drugih hvala puno
-odredba Zo sustavu drž. uprave o odgovornosti RH za štetu je općabok jel zna netko posebni slučajevi odgovrnosti za štetu građanima koji su to posebni slučajevi ako zna netko
DOPUSTIVOST DODATAKAJel može netko nekaj napisat o dopustivosti dodataka,u knjizi mi je to prekomplicirano nekak objašnjeno,a u skripti prešturo..Unaprjed HVALA!!!
13:45 gunudulićeva, dvorana 1Jel netko zna u koliko sati u ponedjeljak je pismeni?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.