AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Opće upravno pravo (arhivirano)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

:marina:

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ej ljudi, evo pitanja s pismenog
1. objasni značenje podzakonskih opčenormativnih akata za upravu
2. iscrpno objasni razloge prestanka važenja upravnog akta
3. povijesni razvoj instituta odgovornosti države za štetu
4. odnos pradstavničkih tijela i uprave
5. greška u cilju i svrsi
6.Zastara prekršajnog progona, tijek i prekid zastare
7. objasni matreijalno i funkcionalno gledište na upravu
8.ovlasti suda kod riješenja o izvlaštenju (tako nekako)

paula

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ej ljudi koji su danas pisali ispit u 13 i 45 jel mi može ko reć kada su rezultati? skroz sam zaboravila pogledat šta je pisalo na ploči... jesu u srijedu il u četvrtak i u koliko?

maatejaa89

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ljudi jel se sta govorilo za ove sto su prek kol polozili, ne budem u zg pa nisam isla na ispit, pa ak moze netko sam da odg :)

Twity

Dal zna netko pouzdano kad su rezultati? Ja isto nisam vidjela, ali mi je jedna cura rekla da su u četvrtak u 10.

laminat

Jel bil na ispitu neko ko je pisal samo prvi kolokvij?? Jel ste vi dobili posebno pitanja ili kak to ide...

Katarina J

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel bil na ispitu neko ko je pisal samo prvi kolokvij?? Jel ste vi dobili posebno pitanja ili kak to ide...
svi dobe ista pitanja... ali u ispitu samo pišeš onaj dio kojeg nisi riješio preko kolokvija
:wink5:

lucijus

bok ljudi...jeste sigurni da je u četvrtak? meni se čini da sam vidjela da je pisalo srijeda u pol 11 po običaju...

laminat

svi dobe ista pitanja... ali u ispitu samo pišeš onaj dio kojeg nisi riješio preko kolokvija
:wink5:
Znam ja to,al na jučerašnjem ispitu je bilo 3 pitanja iz prvog kolokvija,a oni koji pišu 1.kolokvij trebaju dobit 4 pitanja ak se ne varam..

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Znam ja to,al na jučerašnjem ispitu je bilo 3 pitanja iz prvog kolokvija,a oni koji pišu 1.kolokvij trebaju dobit 4 pitanja ak se ne varam..
A da, zapravo nije bilo,
-objasni značenje podzakonskih općenormativnih akata za upravu
-iscrpno objasni razloge prestanka važenja upravnog akta
-greška u cilju i svrsi

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks