Jadranka15
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Molim napišite današnja pitanja sa pismenog, hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
bila je samo jedna grupaSuper, hvala ti, bila je samo jedna grupa ili su bile dvije grupe
kaj nisu u srijedu u 10?rezultati su u četvrtak u 10 u ćirilometodskoj!
na ploči su napisali četvrtak u 10Dal zna netko pouzdano kad su rezultati? Ja isto nisam vidjela, ali mi je jedna cura rekla da su u četvrtak u 10.
svi dobe ista pitanja... ali u ispitu samo pišeš onaj dio kojeg nisi riješio preko kolokvijaJel bil na ispitu neko ko je pisal samo prvi kolokvij?? Jel ste vi dobili posebno pitanja ili kak to ide...
Znam ja to,al na jučerašnjem ispitu je bilo 3 pitanja iz prvog kolokvija,a oni koji pišu 1.kolokvij trebaju dobit 4 pitanja ak se ne varam..svi dobe ista pitanja... ali u ispitu samo pišeš onaj dio kojeg nisi riješio preko kolokvija
:wink5:
A da, zapravo nije bilo,Znam ja to,al na jučerašnjem ispitu je bilo 3 pitanja iz prvog kolokvija,a oni koji pišu 1.kolokvij trebaju dobit 4 pitanja ak se ne varam..
u srijedu u 10:30 su rezultati za postupak.bok ljudi...jeste sigurni da je u četvrtak? meni se čini da sam vidjela da je pisalo srijeda u pol 11 po običaju...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.