Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mjesano po knjizi i skripti od 118 str... uz to imas i zakone koji spadaju pod literaturuhelp!!ajd nek mi neka dobra duša kaže po čemu je najbolje učiti ovaj ispit! hvala!!!
poslanoImam složene sve zakone tj određene dijelove zakona koji spadaju u literaturu za ovaj predmet u jednom word dokumentu pa ak tko hoce da mu posaljem da nemora trazit sve po netu jer je ovdje na jednom mjestu sve![]()
Kolega, ljubazno molim ako može i meni na:[email protected]Imam složene sve zakone tj određene dijelove zakona koji spadaju u literaturu za ovaj predmet u jednom word dokumentu pa ak tko hoce da mu posaljem da nemora trazit sve po netu jer je ovdje na jednom mjestu sve
poslanoako ima jos tko il da nije dobio nek posalje mi na pm
pa mislim da dosta:wink5:koliko je bitno znat glavu 9?
Što se tiče samog predmeta Opće upravno pravo, mora sve svakako dosta znat za prolaznu ocjenu, jer je to štreberski predmet te dosta traže definicije, a pismeni im je puno važniji od usmenog, usmeni je čista formalnost, bit tog ispita je pismeni dio, gdje je za prolaznu ocjenu potrebno 20-22 boda, a katkada ovisi o sreći puštaju i sa 19 bodova.
Ja učim po knjizi, zakonima i predavanjima,te vrlo je kvalitetno obraditi pitanja koja dolaze na pismenim dijelovima ispita, a to su naslovi iz knjige tj. ispitne literature, a osim toga bololnjci imaju i za učit Prekršajni zakon - NN 107/07 od članka 1 do 81. Evo napr. ja radim na drugostupanjskom sudu u Zagrebu, međutim jedno je praksa na poslu, a drugo je učenje teorije. Toliko. Pozdrav i sretno na ispitu.
O.K., samo polako.:happy:Ja sam ovaj ispit polozila, a bavila sam se njime, uz prekide, preko godinu dana i znam da je neko vrijeme vrijedilo da samo stari program treba uciti PZ, a nesto kasnije se to odnosilo i na bolonju, pa sam mislila da se mozda nesto promijenilo.Ja nisam dobila takav dojam, jer sa slušala ispit i pisala si pitanja i znam neke činjenice, ali svatko ima svoja iskustva pa tako i ja svoja, osim toga ja sam izvanredni student uz radni odnos koji studira po bolonji, za stari program ne znam, ali sada na predavanju koje je bilo održano od 8.03. do 12.03.2010. tj. 8.ožujka 2010. godine doc.dr.sc. M.Šikić je govorio što sve treba za literaturu za učenje - bolonja. Toliko.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.