i ja se slažem,sve sam odgovorila osim ta dva pitanjaužas ova obveznost akta i pogrešivosti...ufffffffff
koliko bodova treba za prolaz?
treba 20 bodova ali puste na usmeni i one sa 19 no onda treba jako dobro znati na usmenom
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
i ja se slažem,sve sam odgovorila osim ta dva pitanjaužas ova obveznost akta i pogrešivosti...ufffffffff
koliko bodova treba za prolaz?
pustaju i sa 19, ali moras znati odgovor na prvo postavljeno pitanje, inace je ispit odmah zavrsen ako neznas, no dogodilo se i to da je jedna cura jedva znala odgovoriti na prvo pitanje uz veliku pomoc profesora, ali na drugo nije znala pa je pala, te je mene pitao njezino pitanje!!! dakle sve je relativno...i ja se slažem,sve sam odgovorila osim ta dva pitanja
treba 20 bodova ali puste na usmeni i one sa 19 no onda treba jako dobro znati na usmenom
Koja je literatura za ovaj ispit tj. iz čega je najbolje učit? Kolko stranica ima knjiga? Jel ima dobra skripta? I dal je i kolko je lakše preko kolokvija to položit?
Dvosemestralni je ..Pozdrav !
Dajte mi molim Vas recite, jeli ovaj predmet dvosemestralni ili mi se zbog količine bodova koje nosi čini da je ko Nauka o javnoj upravi dvosemestralni...
Unaprijed hvala kolege!:laughing:
Mislim da ti je dosta da ucis po knjizi (ili pak skripti) i zakonu, a sto se tice Ustava, kroz knjigu ces naici na clanke iz Ustava, tako da po meni nemas potrebe da to ucis!!!Jel mi dosta učiti po knjizi i Prekršajnom zakonu?
Jel stvarno pitaju i ove druge zakone i Ustav ili je to reda radi uključeno u literaturu?
Hvala...
hej!!
jel netko zna dali ima kolokvija iz ovog predmeta i dali izvanredni imaju pravo ići na njega??
hvala![]()
A kojem zakonu, samo prekršajnom?Mislim da ti je dosta da ucis po knjizi (ili pak skripti) i zakonu, a sto se tice Ustava, kroz knjigu ces naici na clanke iz Ustava, tako da po meni nemas potrebe da to ucis!!!
prošle godine, kad sam ja polagala ovaj ispit, prof nam je rekao da se uopće ne zamaramo zakonima jer su oni uglavnom obuhvaćeni knjigom i da je ono najvažnije u knjizi, a što se tiče prekršajnog zakona, ni jedno pitanje nije bilo iz njega ni na jednom roku...a ne znam kako je sad... i po mom mišljenju dovoljno je učit po skripti jer je fakat dobro napisana, ja sam učila po skripti i dobila 4..tak da mislim da se ne treba ni knjigom zamarat, ali zato iz skripte naučit sve!A kojem zakonu, samo prekršajnom?
U vodiču nalazim i:
Ust.zakon o ust.sudu RH,
Zakon o sustavu drž.uprave,
Zakon o lok i područnoj (reg.) samoupravi... jel to treba učiti?
Izvanredni sam student pa veze s faxom imam samo kad idem na ispit, o ovakvim stvarima nemam pojma... ponovo hvala!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.