AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Oglasna ploča - raspored predavanja, datumi prijava i polaganja ispita

katy_-

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ako c netko ici do faksa sutra, može mi pogledati samo kad je ispit iz kaznenog i poreza na dohodak? Hvala vam...

emma lea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jel to stvarno JOŠ UVIJEK ne piše na oglasnoj kad su svi drugi ispiti ili nitko ne želi napisat,ovo je već malo za :shocked:

Inana88

pozdrav svima, posto mi se tete u referadi ne javljaju zanima me zna li netko od vas kad je ispit iz građanskog, slovo M?? Hvala

suzy.

ja ne kužim neš u vezi tih polaganja ispita.

ja mogu uzet termin koji hoću i tad polažem kolokvij ili?:shocked:

Mutley

sorry, al ja ne kužim tvoje pitanje :zubo:

Kolokvij je kolokvij, a ispit je ispit! Kolokvije polažeš kad ti profesor kaže koji je termin polaganja, jer se to polaže dok traju predavanja, a datumi polaganja ispita su unaprijed utvrđeni godinu dana, i da, izlaziš kad hoćeš, s time da predmete moraš prvo odslušati (npr. ako si prva godina i slušaš predavanja iz zimskog semestra, ne možeš prijaviti i polagati predmete prije 2 mjeseca, a ove iz ljetnog semestra prije 6 mjeseca - to znači da predmete iz ljetnog semestra možeš polgati tek od 6 mj.! Jasno? :zubo:

N A N S Y

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ispit i kolokvij nije jedno te isto... kolokvij vam daju određeni profesori, polažete dio po dio predmeta i kasnije nemorate na cijeli ispit ( uvijek su dva kolokvija)... a tebe vjerojatno buni ono na oglasnoj ploči kad piše ispitni rok npr. 12. - 15. 10. , e to znači da će se ispit održati u tom tjednu, ali profesor nemože odma na početku ak. godine znati koji će to dan biti, pa zbog toga napiše od- do!!!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks