malaplava1
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jedan je grupa u 10 od A do Pevo saznala sam da je upravno pravo 12.10. u 12.30 na nasem faksu
javne financije 12.10. u 11,cirilometodska 4
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jedan je grupa u 10 od A do Pevo saznala sam da je upravno pravo 12.10. u 12.30 na nasem faksu
javne financije 12.10. u 11,cirilometodska 4
Zna li netko kad je ispit iz Poreza na dohodak ? Hvalajel upravno postupovno u ponedjeljak u pola 1?
može navečer? sad sam u žurbi.Ajde please slikaj i za drugu godinu! Thnx!
14.10. u 11.jel zna netko kad je porezno pravo???
ponedjeljak 12.10 u 12 h tmt 3 ,ispituje matanovacpozdrav svima, posto mi se tete u referadi ne javljaju zanima me zna li netko od vas kad je ispit iz građanskog, slovo M?? Hvala
sorry, al ja ne kužim tvoje pitanje :zubo:ja ne kužim neš u vezi tih polaganja ispita.
ja mogu uzet termin koji hoću i tad polažem kolokvij ili?:shocked:
ispit i kolokvij nije jedno te isto... kolokvij vam daju određeni profesori, polažete dio po dio predmeta i kasnije nemorate na cijeli ispit ( uvijek su dva kolokvija)... a tebe vjerojatno buni ono na oglasnoj ploči kad piše ispitni rok npr. 12. - 15. 10. , e to znači da će se ispit održati u tom tjednu, ali profesor nemože odma na početku ak. godine znati koji će to dan biti, pa zbog toga napiše od- do!!!ja ne kužim neš u vezi tih polaganja ispita.
ja mogu uzet termin koji hoću i tad polažem kolokvij ili?:shocked:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.