AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Oglasna ploča - raspored predavanja, datumi prijava i polaganja ispita

axis1

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
a kad je ispit iz JAVNIH FINANCIJA???
Molim da netko napiše kad je taj ispit.
Ajde ljudi, hitno mi je, bar da znam koliko mi još preostaje za učenje.

mare

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bilo bi lijepo da netko tko moze ode do faksa i napise sve rokove za polaganje ispita...hvala

axis1

please, neka netko napiše kad je ispit iz Javnih financija[/B][/COLOR] na dekanskom roku??

Katara

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ekonomija je 5.10
Organizacija 6.10.
Računovodstvo 7.10.
Svi ostali ispiti su od 12.-15.10. još nije izvješeno za svaki predmet pojedinačno...

N A N S Y

Nastava za 2. godinu studija počinje u ponedjeljak 26. listopada... objavljeno na stranicama Veleučilišta :)

katy_-

Nikad vam pravo... prvo se žalite šta će predavanja počet bez obzira na dekanske rokove, a sad kada pomaknu nastavu opet ne valja... uživajte još malo!!!
Ne, nije tako, sto se mene tice... Samo sam komentirala, s obzirom da sam se iznenadila...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks