Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
i ja bi molila, ako netko zna, nek napiše. HvalaAko netko zna u koliko je sati ispit iz Organizacije u utorak...
Ponedjeljak 12.30!kad je upravno postupovno? zna netko?
bit ce objavljeni na nasem faksu na oglasoj?? i kada otprilike bi to trebalo biti objavljeno??odobren dekanski rok datumi prijave i poloaganja ce biti uskoro objavljeni. weeeeeeeeeee
najvjerojatnije ovaj tjedanbit ce objavljeni na nasem faksu na oglasoj?? i kada otprilike bi to trebalo biti objavljeno??
nista za nas jos nije objeseno...Kako to da na upravnom smjeru znaju kad imaju dekanske? Da li su možda stavili datume i za porezni? Jel netko bio na faksu da zna?
u referadi su rekli da će datumi bit objavljeni idući tjedan.Kako to da na upravnom smjeru znaju kad imaju dekanske? Da li su možda stavili datume i za porezni? Jel netko bio na faksu da zna?
a kaj onda se rok na prijavnici piše 1.-15.10.?u referadi su rekli da će datumi bit objavljeni idući tjedan.
DA!a kaj onda se rok na prijavnici piše 1.-15.10.?
A, neće valjda onda ispiti biti odmah prvi tjedan, jel? :unsure: Čini mi se da su za upravni odjel rokovi poslije desetog... Joj, da bar nama stave što kasnije :tongue2:u referadi su rekli da će datumi bit objavljeni idući tjedan.
Tko zna, može biti svašta!A, neće valjda onda ispiti biti odmah prvi tjedan, jel? :unsure: Čini mi se da su za upravni odjel rokovi poslije desetog... Joj, da bar nama stave što kasnije :tongue2:
ja se nadam da neće... :mellow:A, neće valjda onda ispiti biti odmah prvi tjedan, jel? :unsure: Čini mi se da su za upravni odjel rokovi poslije desetog... Joj, da bar nama stave što kasnije :tongue2:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.