AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Oglasna ploča - raspored predavanja, datumi prijava i polaganja ispita

Katara

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kako to da na upravnom smjeru znaju kad imaju dekanske? Da li su možda stavili datume i za porezni? Jel netko bio na faksu da zna?

nina18

Kako to da na upravnom smjeru znaju kad imaju dekanske? Da li su možda stavili datume i za porezni? Jel netko bio na faksu da zna?
u referadi su rekli da će datumi bit objavljeni idući tjedan.

Katara

u referadi su rekli da će datumi bit objavljeni idući tjedan.
A, neće valjda onda ispiti biti odmah prvi tjedan, jel? :unsure: Čini mi se da su za upravni odjel rokovi poslije desetog... Joj, da bar nama stave što kasnije :tongue2:

Mutley

A, neće valjda onda ispiti biti odmah prvi tjedan, jel? :unsure: Čini mi se da su za upravni odjel rokovi poslije desetog... Joj, da bar nama stave što kasnije :tongue2:
Tko zna, može biti svašta!

nina18

ja se nadam da neće... :mellow:

tresnjica

Upravno pravo će biti 12.09.na dekanskom ako koga zanima (slučajno sam saznala iz skoro pa sigurnog izvora)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks