Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam sad bila na faksu i nema nis...a od danas je rok ...dal netko zna kad je engleski II ?
koja prof. ?ja sam sad bila na faksu i nema nis...a od danas je rok ...
odnosno, ima, 10.09 u 12h, ali je neka druga profa, mene nema na popisu..pa ne znam jel to nase buduci da je malo sa strane lista? help.
trebala bih imati onu agnes, husinec mi je bila na prvom kolokviju..,..grrr, enivej..hvala.koja prof. ?
jesi gledala na oglasnoj ploči, tamo preko puta ogl.p. poreznog studija, jer sam i ja mislila da je nešto krivo, al sam vidla popis tam na oglasnoj ploči upravnog prava.
meni je njemački II sutra u 10.30 kod prof. Husinec, a tad je i engl. I i II i III kod nje, pa ko nju ima neka dođe u 10.30![]()
ja sam otišla ujutro i dignula frku u referadi da me nema na tom popisu, dok mi nije pokazala pravi popis a taj je obješen preko puta naše ploče tako da... :angry: ispit je bio u 16.15...i kad sam ja došla, nije bilo nikog osim profe...ja sam sad bila na faksu i nema nis...a od danas je rok ...
odnosno, ima, 10.09 u 12h, ali je neka druga profa, mene nema na popisu..pa ne znam jel to nase buduci da je malo sa strane lista? help.
dal netko može pogledat i za ostale, početni dio abecede? HVALA.:mig:hello! zna li tko kada je ispit iz građanskog next week za one kojima je prezime na (K) i (P)
zahvaljujem!![]()
nemoj zezat..pa ja cu poludjeti..sva sreća da se engleski stigne jos prijaviti inace bih bila looooda!ja sam otišla ujutro i dignula frku u referadi da me nema na tom popisu, dok mi nije pokazala pravi popis a taj je obješen preko puta naše ploče tako da... :angry: ispit je bio u 16.15...i kad sam ja došla, nije bilo nikog osim profe...
17.09. u 11h, Terezin ured u Ćirilometodskoj 4!Jel mi može netko pogledati kad su lokalni porezi??
U pon.14.09., ali ne znam u koliko sati, Šimovićev ured u ĆM 4!Zna tko kad je pdv? Thanks
16.9. u pola 10 je drugi dio abecede, kod podolnjaka. za prvi ne znam kad je.jel zna tko kad je ustavno? i koji dio abecede je kod kojeg prof?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.