Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jesu. s tim da su 1.9. ljudi raspoređeni u čini mi se 3 grupe, nisam sigurna. znam da je jedna u 17h, za ostale prije 17 ne znam.jesu javne podijeljene na 2 grupe?jedna 1.9. u 16, a 2.9. u 10 ?hmm
znaci nisu 2.9.?hmmjesu. s tim da su 1.9. ljudi raspoređeni u čini mi se 3 grupe, nisam sigurna. znam da je jedna u 17h, za ostale prije 17 ne znam.
jesu i 2.9. ja sam tad. ovisi gdje si po abecedi.znaci nisu 2.9.?hmm
Kazneno je u 10 h. Do sad se nikad nepojavljivanje na ispitu nije pisalo kao pad.i? kazneno u 10 ili 11?
je istina da se za nepojavljivanje na ispitu piše pad? ili su mene tete u referadi zeznule?![]()
i gdje?Molim vas kad je računovodstvo I,ako netko zna??
Pitanje postavljeno na krivome mjestu... Ovo je Porezni, a ti trebaš Upravnihej ljudi...zna li tko kada je sutra Državna uprava??? Hvala unaprijed!!!:blushed:
Računovodstvo I je 4.9. u 10 h na našem faxu, dvorana 9Molim vas kad je računovodstvo I,ako netko zna??
Nije ti moglo na oglasnoj ploči pisat POLITIČKA EKONOMIJA jer je to ime knjige od prof.Vranjicana,a predmet se zove UVOD U EKONOMIJU!!! stoga opet možeš do oglasne ali ovaj put tražit Uvod u ekonomiju:tongue2:Eto meni bas nije jasno, bila sam na faksu s frendicom i nekoliko smo puta prosle sve zive papire na onim plocama i nigdje nije bilo POLITICKE EKONOMIJE! nazalost bilo je pola 9 i ofkors da referada nije radila, pa nisam imala koga pitati kaj je s tim. al ak netko zna, il sazna nek javi))
Mislim da do 10 mj...nazovi referadu i pitaj...broj je 01/489-0200da li netko zna do kojeg datuma moramo regulirati svoj studentski status?
Računovodstvo se piše na našem faksui gdje?
hahahah lol... nije bilo ni uvoda u ekonomiju , ni politicke ekonomije ni ekonomije ni nicega kad sam ja isla gledati na oglasnu plocuRačunovodstvo I je 4.9. u 10 h na našem faxu, dvorana 9
Nije ti moglo na oglasnoj ploči pisat POLITIČKA EKONOMIJA jer je to ime knjige od prof.Vranjicana,a predmet se zove UVOD U EKONOMIJU!!! stoga opet možeš do oglasne ali ovaj put tražit Uvod u ekonomiju:tongue2:
Mislim da do 10 mj...nazovi referadu i pitaj...broj je 01/489-0200
Računovodstvo se piše na našem faksu
Dal se zna kad je engleski III? HvalaMolim vas kad je engleski III, hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.