Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Profesorica je rekla da ce ih stavit u ponedjeljak na stranici od prava ako se ne varam. Usmeni bi bio u utorak.jel zna tko gdje će biti rezultati iz ekonomije i kada???
kakv usmeni???:sad:Profesorica je rekla da ce ih stavit u ponedjeljak na stranici od prava ako se ne varam. Usmeni bi bio u utorak.
Prešturo sam ti odgovorila sorry :happy:. Ja sam je pitala dal to vrijedi jos uvijek i rekla je da da...Samo se nadam da to nece odjednom promijeniti. Tako da je u utorak upis ocjena i odgovaranje za potencijalnu vecu ocjenu, ako zelis :happy:kakv usmeni???:sad:
šta se mora odgovarati ili vrijedi ono uzmi 2 i bježi???
ja nisam čula ništa da je rekla da će ispitivati???
I mene isto to zanima,pa ako netko zna kad je javite molim vas.ThnxDal se zna kad je engleski III? Hvala
zna li netko...možda...može li se ispit prijaviti 2-3 dana nakon što su bile prijave, jer niti ja, niti još 2 kolegice nismo znale da su prijave bile prije 2 dana (riječ je o poreznom pravu), a stvarno nam je bitno da to prijavimo, to je zadnji rok.
i... je li faks otvoren svaki dan da možemo pogledati na oglasnu ploču ? ili Postoji li možda negdje na netu objavljeno kad je koji ispit (u koliko sati i točno kojeg datuma) - iako sumnjam, al to bi bila zaista odlična stvar jer nas ima dosta kojima nije Gundulićeva "susjedna ulica", i stvarno ne stignemo svako malo dolaziti samo da vidimo kad je koji ispit... a neki profesori to objavljuju zaista u zadnji čas... a opet u drugu ruku, ne dolaze svi ovdje na forum %-) eto toliko :laughing: fajaaa fajaaa
Može se bez problema, ja sam već dva puta išla prijaviti 2- 3 dana poslije roka... znaš i sama da prijavljujemo ispite skoro 2 tjedna unaprijed tak da sigurno još tjedan dana stoje u referadi dok se ne napravi listazna li netko...možda...može li se ispit prijaviti 2-3 dana nakon što su bile prijave, jer niti ja, niti još 2 kolegice nismo znale da su prijave bile prije 2 dana (riječ je o poreznom pravu), a stvarno nam je bitno da to prijavimo, to je zadnji rok.
i... je li faks otvoren svaki dan da možemo pogledati na oglasnu ploču ? ili Postoji li možda negdje na netu objavljeno kad je koji ispit (u koliko sati i točno kojeg datuma) - iako sumnjam, al to bi bila zaista odlična stvar jer nas ima dosta kojima nije Gundulićeva "susjedna ulica", i stvarno ne stignemo svako malo dolaziti samo da vidimo kad je koji ispit... a neki profesori to objavljuju zaista u zadnji čas... a opet u drugu ruku, ne dolaze svi ovdje na forum %-) eto toliko :laughing: fajaaa fajaaa
daj odg...hitno je...dal netko od asistenata il bas prof???ja nisam bila taj dan pa ne znam ko vam je dao potpis tocno,imenom i prezimenom...hvalamoze ko reci tko vam je davao potpis iz gradanskog na kraju predavanja???hvala
meni je baš prof.dala potpis, na zadnjem predavanju :confused2:daj odg...hitno je...dal netko od asistenata il bas prof???ja nisam bila taj dan pa ne znam ko vam je dao potpis tocno,imenom i prezimenom...hvala
Bila sam sad na faksu i još nema za engleski III a rok je ovaj tjedan???jel znate kad je engleski III?hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.