Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Woo hoo! Prošao samstigli su rezultati![]()
pa to je službena literatura za ispit. ako to sve lijepo naučiš, dobiješ 5.Jel to dovoljno za prolaz Nauke 1?
- Koprić I., Marčetić G., Musa A., Đulabić V., Lalić Novak G.; Upravna znanost - Javna uprava u suvremenom europskom kontekstu; Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu (2014), str. 1-21, 27-72
Dobro nam došla natrag!Hvala za odgovor, ja sam student povratnik pa nisam znala od kuda početi. Ja sam imala dvije knjige prije...
Toliko draga i ugodna profesorica , da vremena da razmislis o odgovoru, malo te usmjeri ako zalutas , uglavnom ja sam ugodno iznenađena!Stigli su rezultati ispita, cestitke svima koji su prosli i vidimo se u petak na usmenom..iskoristio bi priliku da pitam za dojmove kod tijane ako neko ima iskustva ?
Sretan Uskrs i oprosti, jer ne bih htjela biti bezobrazna, ali ti svako malo i već valjda po deseti put šalješ jedne te iste postove da ti netko "preporuči i pošalje skriptice". I tako u tri teme zaredom. Ovdje, financiranje i politologija. U čemu je problem? Sve što je potrebno i dostupno imaš u skriptarnici foruma.Molila bih vas , ako ima tko pa da mi posalje na mail, hvala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.