KrIsTiNa94
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Nkj fali? Izbacila sam 2 podnaslova ak se dobro sjecam jer sam smatrala da nema nis bitnog u njima. A sad dal bude dovoljna il ne vudlu budemo. To je bilo doslovno prepisivanje knjige samo urednije. 
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Znam da je sve iz knjige puno si mi olaksala...fali nekih stvarcica, nekih podpitanja koja su se takodjer nasla u testu, koje bi i ja kroz ucenje obicno zaobisla u knjizi i onda bi dobila bas to pitanje...primjer cu ti dati da znas o cemu pricam...tijek razboja horizontalne diferencijacije, zatim zasto je uloga prinude podlozna reverzibilnosti...itd...tvoja skripta je sve ono sto i ja smatram da je najvaznije za znati, nadam se da nece previse ici u dubinu i detalje s pitanjima ...Nkj fali? Izbacila sam 2 podnaslova ak se dobro sjecam jer sam smatrala da nema nis bitnog u njima. A sad dal bude dovoljna il ne vudlu budemo. To je bilo doslovno prepisivanje knjige samo urednije.![]()
kako bi točno trebalo odg na pitanje Tijek razvoja horizontalne diferencijacije?Znam da je sve iz knjige puno si mi olaksala...fali nekih stvarcica, nekih podpitanja koja su se takodjer nasla u testu, koje bi i ja kroz ucenje obicno zaobisla u knjizi i onda bi dobila bas to pitanje...primjer cu ti dati da znas o cemu pricam...tijek razboja horizontalne diferencijacije, zatim zasto je uloga prinude podlozna reverzibilnosti...itd...tvoja skripta je sve ono sto i ja smatram da je najvaznije za znati, nadam se da nece previse ici u dubinu i detalje s pitanjima ...
Pa evo citala sam, pise na 32 i 33 stranici, iako je meni to skroz glupo pitanje, i nije mi uopce jasan taj dio nabrajanja....pogledaj si malo, kraj 32 i pocetak 33 stranicekako bi točno trebalo odg na pitanje Tijek razvoja horizontalne diferencijacije?
da,ali stvar je u tome što sve to što piše o Horizontalnoj diferencijaciji je zapravo "Tijek razvoja horizontalne diferencijacije". na te 2 str. je odgovor na pitanje.Pa evo citala sam, pise na 32 i 33 stranici, iako je meni to skroz glupo pitanje, i nije mi uopce jasan taj dio nabrajanja....pogledaj si malo, kraj 32 i pocetak 33 stranice
Neznam više ni sama, ako nam neko moze pomoci odgovoriti na to pitanje bila bih mu zahvalnada,ali stvar je u tome što sve to što piše o Horizontalnoj diferencijaciji je zapravo "Tijek razvoja horizontalne diferencijacije". na te 2 str. je odgovor na pitanje.
ali kako to napisati kao odg u ispitu? preopširno pitanje za ovakav princip ispita.
Str.53., Nekoliko je ključnih institucionalnih inovacija..Koje su nove institucionalne inovacije?
Hvala ti od srca :whistling:Str. 9, upravni sustavi
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.