lila_887
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
i kak si to uspjela iz skripte samo?Da.. i četvorkica u indeksu :happy:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
i kak si to uspjela iz skripte samo?Da.. i četvorkica u indeksu :happy:
prelistavajući pitanja sa foruma nisam našla niti jedno iz tog područja.. a mislim da niti na usmenom nema toga.. barem nije bilo kada sam ja bila i još par rokova prije toga.. moja preporuka ti je da se koncentriraš na pitanja sa foruma jer stvarno se stalno vrte..jedino što možda budu malo drugačije formulirana..Da li netko zna jel su ikad bila pitanja na usmenom ili pismenom vezana za pojam, građu, metode i izvore nauke o upravi? Ili razvoj proučavanja uprave i sustav proučavanja uprave? Ja se dosad s tim pitanjima nisam susrela a i nisam vidjela da ih je netko spominjao na forumu. Pa ako netko zna da li je to važno naučiti?
pogledaj si tu skriptu zajedno s onom od 69 str što dosta ljudi kažu da je dovoljna za prolaz, jer ova mi se čini nekak da malo ima stranica da bi bila dovoljna!!:wink5:Pozdrav,
vidjela sam novu skriptu za nauku u skriptarnici ("revidirana i prilagođena skripta") Za sad mi se čini super skripta, ali nisam još počela učiti kako treba pa ne mogu procijeniti... Zamolila bih nekog tko je naučio dio gradiva ako može bacit oko na skriptu i dat komentar![]()
![]()
Da ne gubim vrijeme ako nije dovoljna ta skripta...
Puno, puno, puno HVALA!!
Mislim da ti se nažalost računa kao pad, bilo bi super kad nebi bilo tak ali mislim da je..jedino ak se nešto nije promjenilo,ja sam toliko puta odustajala tak da neznam koji su noviteti ali kad sam ja izlazila računalo se kao padzanima me jeli se kod nauke kad padneš pismeni računa kao gubljenje roka tj. pad, ili je kao kod uvoda padneš pismeni ali ti se ne računa kao pad... hvala
nažalost računa ti se kao pad!!zanima me jeli se kod nauke kad padneš pismeni računa kao gubljenje roka tj. pad, ili je kao kod uvoda padneš pismeni ali ti se ne računa kao pad... hvala
ona što ima nekih 69 str!!!:wink5:recite mi iz čega ste vi učili nauku? ja se sad spremam na 16.6 pa neznam iz čega bi bilo pametnije i bolje učiti. dal iz skritpe il knjige?
koja skripta iz skriptarnice je najbolja??
Pridružujem se: PROVJERENO THE BEST!ona što ima nekih 69 str!!!:wink5:
znaći ona sitna slova pod "kapicom" ne treba??Pusić, E. (2002) Nauka o upravi. Zagreb: Školska knjiga. Točke: 1-55, 67-72, 89-109 (samo krupni slog)
*
Grupa autora (2006) Javna uprava: Nastavni materijali. Zagreb: Društveno veleučilište u Zagrebu, Pravni fakultet u Zagrebu. Stranice: 3-6, 19-23, 25-33, 37-43, 47-98, 145-158, 327-328, 336-341
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.