Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Skripta je ova (moje mišljenje): http://www.drustveno-veleuciliste.net/downloads.php?do=file&id=25pripremam se za ispitni rok u 1mj, da li mi mozete reci koja je skripta dobra za ucenje, i kako izgleda ispit?
ovisi koliko imaš srećekolika je mogucnost da se prođe iz prve![]()
bilo nas je 6 na komisiji..ugl, imala sam 15 bodova na pismenom, pitali me birokraciju, strukturalne efekte, planiranje i strateško..i trojčica u indeksu.. :yahoo: :amen:Jel netko danas bil na komisiji?
oko mjesec dana ti je sasvim dovoljnokoliko ste se dugo pripremali za ispit?![]()
Jel znaš možda za ove koji su pali pismeni na komisiji,jel možda netko dobil zabranu? Jer znam jednog kolegu koji je bil 8.puta,a pal na pismenom,pa sad ne znam dal mu je bilo prvi ili drugi puta 8.polaganjebilo nas je 6 na komisiji..ugl, imala sam 15 bodova na pismenom, pitali me birokraciju, strukturalne efekte, planiranje i strateško..i trojčica u indeksu.. :yahoo: :amen:
nezz kak su ostale kolegice prošle jer sam prva odgovarala..nadam se da su se riješile ove muke..:wink5:
neznam jel ko dobil zabranu jer niko nije niš pričal..a onaj kolega koji je bil 8. puta je imal negativni test, al su ga prije mene pozvali unutra i ispitivali nekih 10-15 min..i onda je izašel van, pa su ovi unutra raspravljali i nakon toga ga pozvali u kabinet i na kraju je rekel da je položil :happy:..tak da pretpostavljam da mu je bilo 2. puta 8. polaganje..Jel znaš možda za ove koji su pali pismeni na komisiji,jel možda netko dobil zabranu? Jer znam jednog kolegu koji je bil 8.puta,a pal na pismenom,pa sad ne znam dal mu je bilo prvi ili drugi puta 8.polaganje
http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij/konzultacije imaš ovdje za sve profesore, tako i za Lalićku. :happy:Ima netko broj telefona kabineta asistentica Lalić ili mail. Gledala sam po stranici pravnog fakulteta i vise nije među nabrojenima da održava konzultacije. Malo me to zbunilo jer ona je odlična u objašnjavaju. Jel zna netko jel ona jos drži konzultacije?
ljudi molim vas dal netko zna mail od Goranke Lalić-Novak? Nemogu nac na str. od veleučilišta niti na pravnom :S
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.