AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nauka o javnoj upravi (arhivirano)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

misty

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ima li tko kakvo mišljenje o ovoj novoj skripti koja ima 27 str te ovaj novi dio - Pitanja? Ja se pripremam za nauku u 4 mjesecu pa skupljam sve moguće ali vidim da svi hvale ovu staru skriptu a budući je toliko novog stavljeno u skriptarnicu ni sama ne znam od kud početi, ako tko ima kakav savjet...hvala
Ona skripta od 69 strana je sasvim u redu, pa je ok učit po njoj za pismeni. Prikupi si sva pitanja sa foruma koja se ponavljaju na ispitu i neka ti služe za ponavljanje. :wink5:

anamarija5

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja još nisam bila na ispitu, idem tek u 4.mj tako da ne bih znala..al ima 5 pitanja s tim da svaki ima a i b (dakle zapravo ih je 10) i mislim da ispit traje 30min..od 20 bodova treba imati 8 za prolaz i to je trenutno sve što znam :wink5:

hrgolina

U skriptarnici je ta skripta. Skidana viŠe od 2000 puta. Ja uČila po njoj i poloŽila od prve. Jako je dobra i nauČi sve. Pitanja imaŠ po forumu pa njih sve proĐi i uspjeh je zagarantiran!!!

maja2107

U skriptarnici je ta skripta. Skidana viŠe od 2000 puta. Ja uČila po njoj i poloŽila od prve. Jako je dobra i nauČi sve. Pitanja imaŠ po forumu pa njih sve proĐi i uspjeh je zagarantiran!!!
Jesu pitanja na pismenom sva iz te skripte??

topanga

kolko dugo si ucila?

mateja19

i na pismenom i na usmenom su pitanja iz skripte.u mom slučaju ništa nije bilo izvan nje pd pitanja.skripta je super,ja sam učila malo manje od mjesec dana i prošla iz prve a učila isključivo iz skript, s tim da ni neke dijelove iz skripte nikada ne pitaju...sada sam zaboravila već šta ali sam sve napisala u postu nakon što sam je ja položila u 10.mj.

hrgolina

Pitanja se stalno ista vrte. Sve je u skripti! Ja sam uČila nekih 10 dana. Na pismenom sam imala fakat lagana pitanja i dalo se proĆi ali jedino je koma to kaj se piŠe 30 min pa moraŠ jako brzo razmiŠljati i pisati. E,skripta je fakat super i mislim da nema potrebe da uČiŠ po niČem drugom. Jako sam se bojala tog ispita jer se svaŠta priČa ali na usmenom je bilo ok. Prof.laliĆ me ispitivala skoro sat vremena ali nije pitala niŠta Što nije napisano. Pita osnove ali da joj lijepo to objasniŠ. Želi vidjeti da to kuŽiŠ. Samo bez panike!

lila_887

Pitanja se stalno ista vrte. Sve je u skripti! Ja sam uČila nekih 10 dana. Na pismenom sam imala fakat lagana pitanja i dalo se proĆi ali jedino je koma to kaj se piŠe 30 min pa moraŠ jako brzo razmiŠljati i pisati. E,skripta je fakat super i mislim da nema potrebe da uČiŠ po niČem drugom. Jako sam se bojala tog ispita jer se svaŠta priČa ali na usmenom je bilo ok. Prof.laliĆ me ispitivala skoro sat vremena ali nije pitala niŠta Što nije napisano. Pita osnove ali da joj lijepo to objasniŠ. Želi vidjeti da to kuŽiŠ. Samo bez panike!
samo tebe je ispitivala sat vremena? ili još nekog sa tobom? pa mislim kaj to nije malo previše ipak

mateja19

troje ih ulazi.i ja sam bila kod prrof.lalić,super je ona,ugodan je ispitivač, nas troje je pitala pa skoro sat i pol.ali ljudi,meni definitvno taj ispit nije bio najteži,tako da stvarno nema panike! naučite cijelu skriptu i prolaz vam je zagarantiran !

lila_887

troje ih ulazi.i ja sam bila kod prrof.lalić,super je ona,ugodan je ispitivač, nas troje je pitala pa skoro sat i pol.ali ljudi,meni definitvno taj ispit nije bio najteži,tako da stvarno nema panike! naučite cijelu skriptu i prolaz vam je zagarantiran !
al meni se to i dalje čini previše vremena i za troje ljudi da toliko budete unutra... to mi ne ulijeva ništ dobro bez obzira što svi kažu da je sve to ok... :(

mira

kakvi su primjeri iz knjige???npr???

hrgolina

Ma nema straha!!! Tih sat vremena brzo proĐe. Pita skoro sve,nema pravila. Mene je pitala i joŠ 2 polako i detaljno,ali bez kompliciranja. NauČi skriptu od 69str sve,Što viŠe moŽeŠ i nemaŠ se kaj brinuti. I kaj se tiČe primjera,mene nisu niŠta pitali za dati primjer ali ne mora biti da to ne,pitaju.sve u svemu nije teŠko!!!sretno!!!

sakica

Da li je Nauka onaj ispit što se mora obavezno položit za upisat drugu i što se ne može prenjet?

topanga

Da li je Nauka onaj ispit što se mora obavezno položit za upisat drugu i što se ne može prenjet?
da

ja danas pocinjem ucit nauku.znaci da imam 22 dana do ispita.oce mi to bit dosta??:confused2:namjeravam stvarno zapet i strebat danonocno!jel dovoljno ucit SAMO iz skripte od 69 stranica?

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da

ja danas pocinjem ucit nauku.znaci da imam 22 dana do ispita.oce mi to bit dosta??:confused2:namjeravam stvarno zapet i strebat danonocno!jel dovoljno ucit SAMO iz skripte od 69 stranica?
Da, dovoljno je samo iz skripte učiti, preporučam da si u skripti označiš pitanja s foruma a ona pitanja koja se više puta ponavljaju, to dobro nauči, i prođi jednom parelelno po knjizi pa nadopišeš ako što fali.
A 22 dana je sasvim dovoljno za učenje, i manje.
Sretno :laughing:

cocci

Da, dovoljno je samo iz skripte učiti, preporučam da si u skripti označiš pitanja s foruma a ona pitanja koja se više puta ponavljaju, to dobro nauči, i prođi jednom parelelno po knjizi pa nadopišeš ako što fali.
A 22 dana je sasvim dovoljno za učenje, i manje.
Sretno :laughing:
baš je fino vidjeti pozitivno razmišljanje o ovom predmetu, odmah mi je lakše učit!:proud:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks