AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nauka o javnoj upravi (arhivirano)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

NIKICA

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja isto mislim da ce rezultati biti u ponedjeljak jer uvijek je usmeni barem dan ili dva dana poslije danas su stigli rezultati za drzavnu a rezultati su u petak tako da nevjerujem da ce nam usmeni iz nauke biti sutra samo pitanje u koliko ce objaviti rezultate

misty

ja isto mislim da ce rezultati biti u ponedjeljak jer uvijek je usmeni barem dan ili dva dana poslije danas su stigli rezultati za drzavnu a rezultati su u petak tako da nevjerujem da ce nam usmeni iz nauke biti sutra samo pitanje u koliko ce objaviti rezultate
ne kužim oko čega se vi raspravljate...usmeni će biti sljedeći tjedan osim u slučaju ako bude mala prolaznost, tada će biti u petak (tak je rekla asistentica). prošli rok, rezultati su bili objavljeni na webu u četvrtak navečer oko 16h, pa je usmeni bio tak u petak u 10h.:wink5:

ljubeeee

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ne kužim oko čega se vi raspravljate...usmeni će biti sljedeći tjedan osim u slučaju ako bude mala prolaznost, tada će biti u petak (tak je rekla asistentica). prošli rok, rezultati su bili objavljeni na webu u četvrtak navečer oko 16h, pa je usmeni bio tak u petak u 10h.:wink5:
ako budu slucajno rezultati danas,odnosno veceras,moze netko objavit ovdje na forumu..da znamo..

honey1706

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
znaci,ako padnem i AKO mi vrate prijavnicu,mogu ici na dekanski AKO bude...a ako mi ne vrate onda imam zabranu 3 mj??
a ako ti ne vrate imas zabranu 3 mjeseca, ali mislim da ce ti vratiti, ako ti je prvi put komisija !!!

DONA

NEEEEEE..Nema rezultata još..a ovak i onak možeš pogledat na netu rezultate,ko da ih na oglasnoj ploči budu prije objavili..

Tak da,naružaj se strpjenjem i iščekuj..
Laminat, po tvom načinu pisanja zaključujem da i ti iščekuješ. Sretno!

NEEEEEE..Nema rezultata još..a ovak i onak možeš pogledat na netu rezultate,ko da ih na oglasnoj ploči budu prije objavili..

Tak da,naružaj se strpjenjem i iščekuj..
Molim te odgovori mi na pitanje s pismenog ako znaš: koji su najmanji dijelovi organizacije? hvala-A GRUPA-

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Laminat, po tvom načinu pisanja zaključujem da i ti iščekuješ. Sretno!

Molim te odgovori mi na pitanje s pismenog ako znaš: koji su najmanji dijelovi organizacije? hvala-A GRUPA-
najmanji djelovi su ti radni posao,radno mjesto i radna jedinica.

DONA

nemam pojma. vjerojatno može.financiranje se može slušati, to znam...bila sam

Ante89

Cestitam svima. a jel ko zna šta je s nama koji smo pali sad 4 put. Jel mi trebamo dolazit il šta?

DONA

cestitam svima. A jel ko zna šta je s nama koji smo pali sad 4 put. Jel mi trebamo dolazit il šta?
svakako dodji.jesu ti uzeli indeks?moŽda zabrana na odreĐeno vrijeme?

Ante89

Navodno se zamoli da ti ne pišu zabranu pa polagat na dekanskom. Kao težak predmet.

medo

ja sam na popisu za komisijski i do sad sam mislio da to znači da sam prošao,...ali poslije vaših postova ...više mi ništa nije jasno i zbunjen sam...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks