Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Najjasnije ga pratimo na razvoju državne uprave. Osnovni je cilj države održavanje određenog društvenog uređenja pomoću monopolizacije fizičke prinude što zahtjeva osnovnu vrstu upravne organizacije koja čini skupina naoružanih i relativno discipliniranih ljudi koji predstavljaju najjaču silu unutar zajednice te im je zadatak ostvariti unutarnju i vanjsku sigurnost - vojska.jel mi netko može odg. na ovo pitanje:
PROCES HORIZONTALNOG RAŠČLANJIVANJA UPRAVNIH SUSTAVA
slažem se s tobom u potpunosti, ovo je jedan od onih ispita kaj jednostavno morate učiti iz knjige :/po stoti put, ljudi skripta je puuna grešaka,, ima puno iskrivljenih riječi, neke riječi su iz rečenica izostavljene i rečenica odmah gubi smisao, i kad profesor vidi takvu rečenicu odmah križa odgovor jer zna od kud se uči, ,to je jako težak predmet, učite iz knjige, puuno bolje ćete proći, jer ja sam svaku rečenicu iz skripte uspoređivala sa istim iz knjige , začudili bi se koliko neizmjerno puno grešaka ima! i vidjela sam da se to ne isplati, , pa sam počela učiti iz knjige, nakon nekoliko vremena t. nekoliko padova na ispitu uvjerit ćete se i sami u ovo kao i većina studenata , ,istina je da su neki studenti prošli po skripti ali su imalii veelike sreće s pitanjima,, no to je rijetkost!!
ubijate me ljudi! ja se bas orijentirala na skriptu jer mi se fakat neda iz knjige. skripta mi je onak fino pojednostavljena. koliko vi to vec dugo ucite?slažem se s tobom u potpunosti, ovo je jedan od onih ispita kaj jednostavno morate učiti iz knjige :/
podesnost, prikladnost, imaš kolegice u Hrvatskom rječniku tako ja radim i uspijevamoze pomoc--ugl ono objasni nadzor zakonitosti i nadzor svrsishodnosti-pise jedna recenica...aaa nije mi bas jasno.sta je svrsishodnost ako me pita
ja sam učila oko mjesec dana iz knjige, odavno sam već prošla... a žao mi je kaj je tak, al kod svakoga je drugačije, npr. moja frendica je učila po skripti pa je prošla, ovosi od svakoga do svakogaubijate me ljudi! ja se bas orijentirala na skriptu jer mi se fakat neda iz knjige. skripta mi je onak fino pojednostavljena. koliko vi to vec dugo ucite?
ako si već jednom pala godinu i sada trebaš upisati parcijalu ili opet pad onda ćeš pasti na izvanredan studij tj gubiš pravo statusa redovnog studenta... i nauka nosi 14 ECTS-a, što znači da bez nje ne možeš upisati čistu drugu godinu tj, bez nje u tvom slučaju padaš na izvanredan studij...trebam informaciju al za ljude koji su stvarno informirani u upisu na visu godinu...koji su to prosli..ugl upisala sam pad ove godine,znaci drugi put sam prva godina,i redovni sam student...sve sam dala osim nauke,,,ako ja nedam nauku dal ja mogu upisat parcijalu druge ili padam i idem u vanredne...ako mogu upisat parcijalu dal sam onda redovni ili vanredni...hvala! btw zvala sam referadu al one zene dole nema na godisjem je
*nauCi, 10 pitanja ( 5, ali svaki ima a i b), opisna pitanjaheii ljudi kakav tip pitanja je na nauki, esejska ili ima i nešto za zaokruživanje...tnx
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.