opdZdravo, upisat cu parcijalu ove godine. Dal je laksa državna uprava ili osnove prava društva?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
opdZdravo, upisat cu parcijalu ove godine. Dal je laksa državna uprava ili osnove prava društva?
ako je predmet odslusan, naravano da da.Može se izaći na ispit (državna uprava) u studenom ak smo redovni?
Usmeni: građansko,radno,obiteljsko, opdPozdrav. Od svih ispita na drugoj godini koji se polazu samo pismeno, koji samo usmeno a koji kombinacijom? Hvala
EUP je najteži shit na faksu. Bespotreban predmet. Ja sam glas'o na referendumu protiv ulaska u EU radi tog predmeta. Bez zafrkancije.i mogu reći da mi je osobno koma,gori od uljp-a
Ostalo mi je građansko i radno tako da ne znam kakvi su,sad sam pisao drugi kolokvij iz eupa,nadam se prolazui mogu reći da mi je osobno koma,gori od uljp-a
Pa zasto vam je taj eup tako grozan, meni je bio bas zanimljivEUP je najteži shit na faksu. Bespotreban predmet. Ja sam glas'o na referendumu protiv ulaska u EU radi tog predmeta. Bez zafrkancije.![]()
Ne mogu objasniti.Pa zasto vam je taj eup tako grozan, meni je bio bas zanimljiv![]()
Oh, pa ULJP je zasebni nivo mrvljenja mozga.Ps meni je daleko najgori bio uljp
Ne mogu objasniti.Postao sam euroskeptik nakon EUP-a.
Oh, pa ULJP je zasebni nivo mrvljenja mozga.![]()
Hah ne znam sto se dogodilo s postom. ..ugl sve je subjektivno nekom nesto sjedne, a nesto ne...al za uljp se potpuno slazem s tobom
Državna, EUP, engleski 3 i 4 te ULJP.šta od ovih predmeta ima kolokvije? (i ako se prođu kolokvij za koje predmete se nemora na usmeni)
hvala ti, a s kolokvijem, na usmeni se mora na sve osim EUP?Državna, EUP, engleski 3 i 4 te ULJP.![]()
Ako iz engleskog 3 i 4 napravis prezentaciju, oslobodena si usmenog dijela ispita i ako kolokviras, jednostavno prijavis upis ocjene na jednom od ispitnih rokova.hvala ti, a s kolokvijem, na usmeni se mora na sve osim EUP?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.