Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Predavanja za izvanredne su uglavnom od pon-pet (nikad vikendom), od 17-20/21 sat. Ali, nikad predavanja ne traju do toliko, obično nas puste ranije. Dolazak je obvezan ako želiš izaći na kolokvije, pogotovo na katedri na Upravnu znanost. Ako ne želiš polagati preko kolokvija, ne moraš ići na predavanja, ali moja preporuka je da ideš na predavanja i svakako probaš položiti preko kolokvija.pozdrav ekipa.
u premišljanju sam upisa na stručni studij javne uprave, kao vanredni student.
može li mi netko napisati kako su do sada bili rasporedi predavanja, kojim danima, koliko je obavezan dolazak?
hvala![]()
1. semestar predavanja su bila od pon,uto i srijeda s početkom u 17h i najkasnije smo ostajali do 20h, a sad 2.semestar je malo ipak teži jer su predavanja od ponedjeljka do petka od 17h do isto tak 19h-19 i 30h najkasnije, s time da je informatiku znala stavljati predavanja tek od 18h. Dolasci su obavezni zbog kolokvija.pozdrav ekipa.
u premišljanju sam upisa na stručni studij javne uprave, kao vanredni student.
može li mi netko napisati kako su do sada bili rasporedi predavanja, kojim danima, koliko je obavezan dolazak?
hvala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.