Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislim da ti upisi inače traju do 30.10., zbog odobrenja dekanskog, no nisam ti 100% sigurna, provjeri još kod ostalihimam jedno glupo pitanje. trebala bi se prebaciti na izvanredno pa me zanima do kad se mogu upisati?
I ja imam isto pitanje i zanimama me još da li je 8 ispita dovoljno za upis 3 godine, ako se upisujem po starom programu.Pomoć!!
Parcijala sam treće godine po starom programu. Do sada imam položeno 8 ispita iz druge godine.
Da li su mogući još upisi treće godine po starom ili moram upisati bolonju???
Zna li netko?
moja frendica je imala isti slučaj, i upisala je punu treću godinu (dakle, kao i vi, imala je 8 položenih ispita iz 2 godine).
meni se čini da nije platila punu cijenu, već 1.800,00 kuna za upis treće godine.
I ja sam platila samo 1.800,00 kn, ali je to bilo za parcijalu 3. godine, pa sumnjam da je cijela godina samo 1.800,00, iako bi to bilo super.
I mene veseli da nas ima još kaj studiramo po starom programu, jer sam se već pogubila među tim bolonjcima, a i imam problema s literaturom (spremam radno i ne znam od kud da počnem).:zvrko:
Ak netko ima sličnih "problema" i pitanja, nek se slobodno javi
za izvanredne do 27.10., tako mi barem rekli u referadiAko su upisi do 20. (ponedjeljak), to je svarno bedasto, jer je dekanski do 17., a to je petak. :kukuc:
upisi su od 27.10.2008 za izvanredne izvješeno je tako na oglasnoj pločilza izvanredne do 27.10., tako mi barem rekli u referadi
ako je netko ranije upisao parcijalu 3. godine, a u međuvremenu položio još ispita i stigao na 8 položenih, onda upisuje ostatak 3. godine, i plaća 1.800,00 kuna. a ako je netko na drugoj, ima 8 položenih ispita onda upisuje 3. godinu bez greške i plaća 3.600,00 kuna. mislim, već je krajnje vrijeme da nam dozvole da plaćamo u ratama, stvarno su klošari...moja frendica je imala isti slučaj, i upisala je punu treću godinu (dakle, kao i vi, imala je 8 položenih ispita iz 2 godine).
meni se čini da nije platila punu cijenu, već 1.800,00 kuna za upis treće godine.
I ja sam platila samo 1.800,00 kn, ali je to bilo za parcijalu 3. godine, pa sumnjam da je cijela godina samo 1.800,00, iako bi to bilo super.
I mene veseli da nas ima još kaj studiramo po starom programu, jer sam se već pogubila među tim bolonjcima, a i imam problema s literaturom (spremam radno i ne znam od kud da počnem).:zvrko:
Ak netko ima sličnih "problema" i pitanja, nek se slobodno javi
ja nisam izašla na radno, bavim se sama sa sobom već 4 godine, a mogla sam već završiti 2 faksa. svi kažu da je izašla neka nova knjiga iz radnog, koja dosta zamjenjuje zakone, a frendica koja je položila je bila na predavanjima za izvanredne...veli da joj je malo i pomoglo. ta baba i nije baš normalna, ona je naravno položila kod tipa.:frustrating:
misliš do 27.:happy:upisi su od 27.10.2008 za izvanredne izvješeno je tako na oglasnoj pločil
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.