AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Marble

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
QUOTE=kabar;48002]ma nije problem uopće, hajde zbrajaj:
politologija 7
sociologija 7
uvod u državu 7
nauka 14
engleski 4
informatika 5
ustav 9
financiranje 7[/QUOTE]

zbrojila, imam dovoljno za parcijalu...
iako ne znam da li da uopće upisujem dalje ovaj faks:laughing:

hvala još jednom!

suki

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Trebam pomoć, pa tko zna help...druga godina sam po starom programu,trebala bi se prebacit na bolonju,pa me zanima iz kojih predmeta moram položit razliku,imam 7 ispita položenih iz druge

Damir

Odluka je pala,prebacujem se u Osijek,ispite kao npr.nauka o javnoj upravi uopce nemaju u programu,a diploma je diploma,sta ne?sretno!

ines.g

Bit ću kratka al trebam HITNU pomoć:drugi put padam 1.god. ostat će mi 2 ispita.
prebacujem na izvanredno.kaj stvarno trebam ić cijelu god.na fax zbog ta dva ispita il mogu kad ih dam odmah upisat drugu god?

dubbi

Bit ću kratka al trebam HITNU pomoć:drugi put padam 1.god. ostat će mi 2 ispita.
prebacujem na izvanredno.kaj stvarno trebam ić cijelu god.na fax zbog ta dva ispita il mogu kad ih dam odmah upisat drugu god?
izvanredni studenti se upisuju kad i redovni, dakle u 9 mj, odnosno u 10 ako odobre dekanski...

Tončica

izvanredni studenti se upisuju kad i redovni, dakle u 9 mj, odnosno u 10 ako odobre dekanski...
poštovanje!

zar nije da se izvanredni studenti mogu upisati sve do 30.11. (tako sam ja zadnjih par godina...)

gea.fax

nadam se da će nekome pomoći pa pišem;
ECTS bodovi za 2 godinu:
državna uprava - 6,5
osnove prava društva - 5
uvod u građansko pravo - 6,5
eup i nacionalna uprava - 5
opće upravno pravo - 12
obiteljsko pravo s matičarstvom - 7
radno i socijalno pravo - 7
uljp i službeničko pravo - 7
strani jezik - 4

ECTS bodovi za 3.godinu
upravno postupovno pravo - 7
predmeti smjera - svaki po 5
informatička radionica 3
vježbe iz nomotehnike - 3
lokalna samouprava - 7
izborni predmeti - svaki po 5
vježbe iz postupovnog - 4
praksa - 2
izrada diplomskog rada - 9

Ivy

Admin
poštovanje!

zar nije da se izvanredni studenti mogu upisati sve do 30.11. (tako sam ja zadnjih par godina...)
sve ovisi o dekanskom roku
ako se u petak ne odobri morati ces upisati godinu do kraja 9 mj
a ako se odobri produziti ce se termini za upis

Marble

koliko ispita se uzima sa druge godine kod upisa parcijale (ako su mi ostala uprava,financiranje i politlogija s prve) - opet ukupno 60 bodova?

I koje je najbolje uzeti obzirom na ove podugačke s prve:confused2:

mayalay

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Evo imala bih i ja jedno pitanje...prošle godine sam se prebacila na izvanredne jer sam drugi put pala drugu,zbog svih novih predmeta i starih koji mi ne vrijede (jer sam se morala prebaciti na bolonju) nisam sakupila dovoljno bodova za 3. godinu.Da li sada imam pravo na ono da kao izvanredni još jednom studiram tu drugu premda sam ko redovni već dva puta pala ( i to ne moram platiti zar ne?) Unaprijed hvala

Angel

koliko je meni poznati 3.600,00 kn nisam 100% sigurna, treba ih nazvat i pitat, kad smo već kod toga, po svemu sudeći mislim da ću kiksnut godinu jer nikako mi ne polazi iti jedan predmet položit do kraja, ustvari nemam još niti jedan položen. Voljela bih znati da li je moguće upisati drugu godinu tj parcijalu, ako nisi položio niti jedan iz prve ili bar jedan jedini predmet?. Možda je glupo pitanje, no ja zbilja nemam blage o tome.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks