AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

splajta

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pozdrav svima
imam jedno pitanje na koje svi drukcije odgovaraju pa bi molila da mi odgovori onaj koji je 100% siguran...ja sam prosle god. u 9 mj.upisala izvanredno i dala samo jedan ispit dali ja moram ponovo upisivat god ili mi to vrijedi 2 god

kabar

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
nauka ti je 24.9. a politologija 18.9., ali stvar je u tome da su ti prošle prijave za te rokove.. a daljnji rokovi, od desetog na dalje, se još ne znaju..

orhideja

pozdrav svima
imam jedno pitanje na koje svi drukcije odgovaraju pa bi molila da mi odgovori onaj koji je 100% siguran...ja sam prosle god. u 9 mj.upisala izvanredno i dala samo jedan ispit dali ja moram ponovo upisivat god ili mi to vrijedi 2 god
pozdrav kolegici! i ja sam prošle godine u 9. mj. upisala izvanredno i 100% je sigurno da ti to važi do 9. mj. iduće godine

Gaga24

Poz!
Imam jedno pitanje!
Ove godine sam upisala prvu godinu izvanredno. zanima me jel ja moram biti na predavanjima ako studiram po bolonji. od nekih čujem da moram, a od drugih da ne.
help!!!:happy:

kabar

gore u postu sam napisala da je nauka 24-og.. ispravljam, nauka je 23.9. utorak, kao i uvijek

Sandra1812

ej, jel bi mi netko mogao reci od vas naravno ako zna kad izvaredni studenti upisuju 2.godinu?jel isto kad i redovni..ili...jel mi imamo posto smo izvanredni jos jedan rok u 10mj i jel imamo pravo upisati parcijalu?ovo za parcijalu mislim da mozemo al evo da pitam...i jos nesto..u slucaju pada godine koliko placamo?unaprijed hvala...

Damir

Opet ozbiljno pitam...jel zna netko nekoga ko bi uzeo novce,pa da "preko reda"dobijem ocjenu?samo ozbiljni odgovori.hvala

Eriatarka

ej, jel bi mi netko mogao reci od vas naravno ako zna kad izvaredni studenti upisuju 2.godinu?jel isto kad i redovni..ili...jel mi imamo posto smo izvanredni jos jedan rok u 10mj i jel imamo pravo upisati parcijalu?ovo za parcijalu mislim da mozemo al evo da pitam...i jos nesto..u slucaju pada godine koliko placamo?unaprijed hvala...
Izvanredni studenti upisuju godinu do kraja devetog mjeseca, odnosno, ako bude dekanskog do kraja desetog. MOLIM POTVRDU!
nemao mi još jedan rok u desetom jer su upisi kao što sam gore navela, osim u slučaju dekanskog.
imamo pravo upisati parcijalu. potrebno je 31 bod. mislim da se pad godine plaća isto kao parcijala. mislim puna cijena godine... neam pojma... vidi na temi za to.

Damir

a do 2 mj.09 mozemo upisat 2 god,ili kako?ne kuzim nista ovaj glupi faks koji nema budicnosti

Marble

Izvanredni studenti upisuju godinu do kraja devetog mjeseca, odnosno, ako bude dekanskog do kraja desetog. MOLIM POTVRDU!
nemao mi još jedan rok u desetom jer su upisi kao što sam gore navela, osim u slučaju dekanskog.
imamo pravo upisati parcijalu. potrebno je 31 bod. mislim da se pad godine plaća isto kao parcijala. mislim puna cijena godine... neam pojma... vidi na temi za to.
da, sad sam ja zvala gospođu u referadu i rekla mi je isto to...mislim obzirom da ne znamo da li će biti dekanskog sigurnije je upisati do kraja 9:confused2:

kad smo već kod bodova zna li netko gdje mogu vidjeti koliko koji ispit nosi bodova :cool:
da vidim jel imam bar za parcijalu...

kabar

kad smo već kod bodova zna li netko gdje mogu vidjeti koliko koji ispit nosi bodova :cool:
da vidim jel imam bar za parcijalu...[/QUOTE]

imaš u indexu,na lijevoj strani su nazivi kolegija, a sa desne strane ti piše koliko koji ispit nosi bodova..

Marble

da vidim jel imam bar za parcijalu...
imaš u indexu,na lijevoj strani su nazivi kolegija, a sa desne strane ti piše koliko koji ispit nosi bodova..[/QUOTE]

nemam index tu, mislila sam ovak na netu ali hvala svjedno.

kabar

reci mi za koju godinu.. ako je prva u pitanju mogu ti reći za sve kolegije.. za ostale godine nemam pojma

kabar

ma nije problem uopće, hajde zbrajaj:
politologija 7
sociologija 7
uvod u državu 7
nauka 14
engleski 4
informatika 5
ustav 9
financiranje 7

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks