Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Prema komentarima na forumu, zaključih ovo: prvih 80 pitanja je dovoljno, čak i za veću ocjenu od 3. kako te potrefi pitanjekoja pitanja arbutina najčešće postavlja, učim po njegovoj skripti, pa me zanima da li ima neka pitanja koja češće postavlja, i da li kad ispituje prođe sva pitanja koja su u njegovoj skripti ( mislim po ljudima koji ulaze kod njega ) ?
ona je jako dobra, samo treba i dosta dobro znatiI mene isto zanima kako je kod. prof. Lugarić, po koliko ih ulazi u njenu sobu? Čitala sam po forumu i vidim da je svi hvale.. Pa ne znam bi li izašla na taj usmeni pošto taj dan već imam jedan ispit.. :/ A možda se sreća posluži pa prođem taj usmeni.I čitala sam još da oko pol sata ispituje. I da, jel ide po onom popisu što je objavljen ili kako tko uđe? Hvala
![]()
tak ti je i meni(nama) bilo..kad je krenuo bio ispitivat sve je bio pito ista pitanja..a mi koji smo na kraju bili popisa smo bili oduševljeni s time..i onda je otišo na pauzu i sasvim okrenuo ploču i skoro niko više nije prošokod arbutine dns slabo, od jedno 20-ak ljudi prošlo 7, s time da je ispitivanje trajalo od 10 do 14.30, a većina nas je došla već u 8.30, pošto sam bio na kraju popisa odgovarat sam otišao tek u 14, naravno koncentracija je bila ispod nule, i nisam prošao, pitanja: ostvarivanje dohodka od nesamostlnog rada, obnova postupka i izvanredni pravni lijekovi, sve sam to nešto napola odgovorio, ali nedovoljno za prolaz,pa me dalje nije ni pitao, inače je postavljao dosta pitanja onima koji su nešto znali (otprilike 6 pitanja), ugl. prvo troje na popisu je dobilo po meni najlakša pitanja (pretporez, pdv, prvostupanjski i drugostupanjski postupak i ovrha itd.)
a pitao je i vas ona svoja pitanja ili nešto potpuno drugačije?tak ti je i meni(nama) bilo..kad je krenuo bio ispitivat sve je bio pito ista pitanja..a mi koji smo na kraju bili popisa smo bili oduševljeni s time..i onda je otišo na pauzu i sasvim okrenuo ploču i skoro niko više nije prošo
da u principu pita ona svoja pitanjaa pitao je i vas ona svoja pitanja ili nešto potpuno drugačije?
nemaš pravo birati kod kojeg profesora hoćeš odgovarati, nažalost...e ljudi znate možda kad se može tražiti da se ide na usmeni kod određenog profesora?treći put?hvala
ja sam učila po knjigama, i napisala si sama skriptu, jer nikad ne znaš kod koga ćeš biti na listi, svaki put se vrti, a ove velike skripte s foruma su preopširne i nepregledne, barem meni bile, i onda sam još pročitala njegova pitanja i odgovore i to je to. prvo pitanje ti je porezne stope poreza na dohodak u RH, sve su ti te po 100 i nešto pitanja i odgovora vrlo slične, bitno je da znaš koje su promjene po zakonuLjudi po kojoj ste vi skripti sad za ispit kod Arbutine učili..naime ja sam skinula skriptu od "minny" i skužila , da svi drugi imaju ...neku drugu skriptu -,- pa eto,koju?![]()
Po meni ti je najbolja ona od Mijatovica od 42.strane. Svaki prof pita vise ili manje ista pitanja.koja je skripta najbolja?kaj je glavna ona od 127 str?
Bila kod prof.Cindori danas, zena je dusa od covjeka, samo hvale imam za nju. Pita samo osnove, ne ide u detalje..
stvarno??? a sam za nju čula sasvim nešto suprotno :shocked:
ljudi stvarno kakva je cindori, mogu li se pouzdati u to da ću ako naučim skriptu gdje su sadržana njena pitanja proći?? hoće netko biti tako dobar pa reći kako ona ispituje, gnjavi li s podpitanjima itd.?
e da i koja je to skripta od 127 str.? može li mi netko stavil linkić![]()
mozes li objasniti taj odbitak pretporeza? hvala!!!nova skripta za arbutinu vam je u skriptarnici. Dodajte si odbitak pretporeza u prvih 80 pitanja,koja stalno vrti na ispitama. Ostala pitanja ne pita tolko cesto. Npr.na zadnja dva roka-9.mjesec nije bilo ni jedno pitanje izvan tih 80.
Bila kod prof.Cindori danas, zena je dusa od covjeka, samo hvale imam za nju. Pita samo osnove, ne ide u detalje..
Ma da? Prvi put to čujem za nju![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.