tko je bio sad prošli rok kod cindorii??? koja je pitanja pitala??

) hvalaaa
kakva je cindori, kako se kod nje ulazi(po abecedi ili kako ko dođe), jesu njezina pitanja dosta za prolaz, neki kažu da te pita samo osnovo, a neki da ide ful detaljno po cijeloj knjizi, što je točno ?
ovak, ja ću ti reć ono kaj sam ja vidjela...slušala sam njen ispit, tj zapravo sam bila kod nje na ispitu pa sam odustala i slušala dalje

ne pita ništa teško, osnove osnova, a knjigu otvori da se podsjeti kaj da pita

ja učim po mijatovićevoj skripti ali sam skinula pitanja od cindori, i uglavnom je to sve isto...
evo pitanja: proračunska načela, proračunske stalne rezerve, vrste državnog proračuna, funkcije državnog proračuna, proračunsko pravo, struktura prihoda državnog proračuna, faze izvršenja državnog proračuna, obilježja porezna na promet, podjela poreza na promet, posebni porezi na promet (trošarine), obilježja pdv-a, 3 vrste oslobođenja od pdv-a, metoda izračuna pdv-a, oblici pdv-a, predmet oporezivanja kod pdv-a, sustav mirovinskog osiguranja, sudske pristrojbe, subvencije, doprinosi, pristojbe, inspekcijski nadzor, ovrha nad pokretnina i nekretninama, koje pokretnine ne ulaze u ovrhu, ovrha, postupci u svezi s ovrhom, poticaji u ulaganju, javni prihodi, oslobođenja od plaćanja pristojbi, javnobilježnička pristojba, upravni spor i tko odlučuje o njemu, tko odlučuje o žalbi, načela poreznog postupka, mjesna i stvarna nadležnost, obustava kod ovrhe i odgoda, izvanredna pravna sredstva, tijela u žalbenom postupku, postupak pred 1. stupanjskim tijelom, postupak pred 2. stupanjskim tijelom, drugi dohodak, dohodak od nesamostalnog rada, porezni obveznik, dohodak od samostalnog rada, osobni obuhvat kod PDOH, sintetički i analitički PDOH, teorije o dohotku, tehnike naplate PDOH, prirez, osobni odbitak, izvori dohotka (samo nabrojati), predujam poreza na dohodak od nesamostalno rada, obveznik PDOB, kad fizička osoba plaća PDOB, načela oporezivanja po wagneru, porezna evazija, prevaljivanje poreza (osobito bočno), karakteristike poreza, financijski plan, indirektna i direktna progresija, porezi, kumulativni učinak i kako se izbjegava, jednofazni porez na promet, teorije o prevaljivanju poreza, metoda parifikacije, metode utvrđivanja porezne osnovice, vrste poreznih stopa, tko inicira donošenje proračuna, apsolutna progresija, imovinski porezi, signalno djelovanje poreza, svrha oporezivanja, pokazatelji porezne snage,