Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
virmariranje ti je dodatak proračunu i veže ti se za regres...a ovo za oporezivanje drugog dohotka to ti nittko ne zna..odnosno dopuna proračunaPlease,jel zna ko kaj je to virmariranje proračuna i kako se oporezuje drugi dohodak?tnx![]()
odgovor na virmiranje proračunaPlease,jel zna ko kaj je to virmariranje proračuna i kako se oporezuje drugi dohodak?tnx![]()
Evo ak još nisi našla,evo ti i link:Kaonprvo hvala puno na savjetima ali jedno pitanje vezano za skriptu... Gdje si pronašao skriptu od 200 str za financije ? jedino što sam ja našla je jedna od 75, jedna od 53 i arbutina pitanja i odgovori 25. Drugo ništa nemogu naći...:Eyecrazy:
Pa tjedan dana prije, i više, ovisi koji te dan stave za odgovaranje.Dajte mi recite pliz koliko otpr. dana prije ispita znaš kod kojeg si profesora ? Hvala
zakone skini ili s zakon.hr ili narodnih novina ili mislim da imaš na pravo.hr na literaturi za katedru financiranjahvala ti puno... ja sam u masarikovoj u onoj fotokopiraonici kupila knjige kopirane i zena koja tamo radi mi je dala 2 knjige, jedna je od 785 strana, a druga od 414 strana... nisam znala jel to dobro jer mi nije iskopirala naslovnu stranu ali neznam di da nadem ovo pod trece sta si napisala
Pita konkretna pitanja na koja očekuje konkretne odgovore, nema okolišanja, znaš-ne znaš. Ispit traje svega par minuta i više manje je ugodna atmosfera.po cemu je mijatović car?kaj vas je pito tak laka pitanja ili kaj...
Ne moraš znati sve, u toj skripti je sve iz knjiga pa si pogledaj podnaslove iz knjige koje trebamo i samo to uči iz skripte.skinula sam skriptu sa pravokutnika od 217. strana?? jel to sve moram znati ili ima nešto što ne moramo?? jel ima tko možda već odgovore na pitanja od arbutine i mijatovića...plizzz
koliko sam ja vidjela...al nemoj uzet za sigurno...Da li netko ovih dana ide na faks da pogleda kada je ispit iz financiranja drugi tjedan? Naime ja sam po starom programu i nisam iz Zagreba pa bi bila zahvalna kada bi mi netko javio kada je ispit.
Po dvoje ulazite unutra, pita jednog po jednog. Postavi konkretno pitanje, a onda zna imati dosta podpitanja koji često više odmognu nego šta pomognu. Da dosta vremana da razmisliš i trudi se oko studenata.Ajde ko zna nek napiše kak zgleda usmeni kod Tereze,i po mogućnosti na koji dio gradiva se fokusira.
fala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.