baš sam pričala sa kolegama kad smo čekali ispit kod prof.Lugarić da li itko pita carine i jedna cura je rekla da Arbutina zna nekad pitati.Čula sam da carinski sustav baš i ne moramo znati, istina ili ?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
baš sam pričala sa kolegama kad smo čekali ispit kod prof.Lugarić da li itko pita carine i jedna cura je rekla da Arbutina zna nekad pitati.Čula sam da carinski sustav baš i ne moramo znati, istina ili ?
Mijatović ne pita carine :happy:Čula sam da carinski sustav baš i ne moramo znati, istina ili ?
pošto učim iz one skripte sa 120ak str, zanima me što se u njoj treba izmjeniti.. ako sam dobro shvatila literatura se promjenila zbog promjene zakona iz 2005g ili zbog nećega drugog? te me zanima jesu li onda oni linkovi sa strane na katredi financiranja ispravni ? tj koji onda od tih zakona vrijedi? ugl što trebam učiti??
ta ti skripta jedino vrijedi ako ideš odgovarati kod Arbutine, bar je ekipa tak prolazila, al ako ideš kod nekog drugog profesora neće ti bit dovoljna ta skriptadali se moze proc po onoj skripti od 25str pitanja odgovori od Arbutine??? dali uopce netko uci po toj skripti???
ja sam učila iz te skripte i nadala se da ću bit kod njega i bila sam, s tim da sam se ja zezala i naučila samo prvih 80 pitanja s tim da neka nisam ni pogledala i dobila sam 3 kod njega na zadnjem roku...dali se moze proc po onoj skripti od 25str pitanja odgovori od Arbutine??? dali uopce netko uci po toj skripti???
ahhh mislim da bi trebala bit kod njega, hvala na mrvici ohrabrenja...koma mi je ovo financiranja, a imam samo jos par dan!!! kolko je tebi trebalo za naucit skriptu???ja sam učila iz te skripte i nadala se da ću bit kod njega i bila sam, s tim da sam se ja zezala i naučila samo prvih 80 pitanja s tim da neka nisam ni pogledala i dobila sam 3 kod njega na zadnjem roku...
al treba naučiti cijelu skriptu jer je cure prije mene pitao i ostala pitanja...
uglavnom sve ti ovisi kod kojeg si profesora, znam neke koji su po ovoj skripti prošli i kod mijatovića... ovisi kakve si sreće..
sad će me biti sram, al ja sam ti učila 2 dana i to po nekih 6-7 sati, išla sam na ispit na blef, tek toliko da vidim kak je, bio mi je prvi izlazak...ahhh mislim da bi trebala bit kod njega, hvala na mrvici ohrabrenja...koma mi je ovo financiranja, a imam samo jos par dan!!! kolko je tebi trebalo za naucit skriptu???
Mislim da možeš.Kolegeee, jel se mozemo kod prof. Lugaric bazirati samo na njena pitanja i malo ih opsirnije nauciti i proci??
čini mi se da se ona skripta od 127 str.više bazira na knjigu Financijsko pravo, a prof.Lugarić se više bazira na HFS.Pozdrav!
i ja sam kod prof Lugaric...vise stvarno ne znam po cemu da se spremam pa ucim iz svega po malo...knjiga, skripta 127, pitanja prof Lugaric (158 pitanja).
Zanima me ima li gdje neka dodatna skripat ili nešto sa odgovorima koji nisu napisani u skripti sa njenim pitanjima (tocnije fale odgovori na pitanja od 93.-157.)...
iiii koje su to njene nove promjene koje voli pitati
unaprijed hvala![]()
moze li mi netko reci sto je signalno djelovanje poreza??:crying2: hvala
koliko sam ja cula ovisi o njegovom raspolozenju :OOEjjj EKIPA,
DALI KOD ARBUTINE SE MOŽEŠ IZVUČI NA PITANJE SVOJIM RIJEČIMA ILI BAŠ MORAŠ IZDIKTIRAT TOČNU DEFINICIJU???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.