2 tjedna je dosta, bar je meni toliko trebalo...:wink5:za one koji sada izlaze na ispit ili koji su ga prošli zanimam me koliko vam je otprilike trebalo vremena za naučiti sve ovo?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
2 tjedna je dosta, bar je meni toliko trebalo...:wink5:za one koji sada izlaze na ispit ili koji su ga prošli zanimam me koliko vam je otprilike trebalo vremena za naučiti sve ovo?
http://www.drustveno-veleuciliste.net/downloads.php?do=file&id=237molim vas jel mi moze neko stavit link od mijatoviceve skripte ??
meni oko 3 tjedna do mjesec dana :happy:za one koji sada izlaze na ispit ili koji su ga prošli zanimam me koliko vam je otprilike trebalo vremena za naučiti sve ovo?
i ja bi bila zahvalna ako je itko išta čuo o komisiji, i možda koji je sastav komisije, piše mi samo da sam kod mijatovića, a ostala dva?jel bio možda netko na komisiji iz ovog predmeta da podijeli iskustva, tražila sam po forumu ali nema baš puno postova o komisiji :/
Na komisiji ste kod tog profesora kod kojeg ste na popisu, a onda još netko dođe od profesora. Ja sam bila kod profesorice Cindori, a drugi profesor je bio Mijatović. Sretno! :wink5:i ja bi bila zahvalna ako je itko išta čuo o komisiji, i možda koji je sastav komisije, piše mi samo da sam kod mijatovića, a ostala dva?
znači samo dva, odličnoNa komisiji ste kod tog profesora kod kojeg ste na popisu, a onda još netko dođe od profesora. Ja sam bila kod profesorice Cindori, a drugi profesor je bio Mijatović. Sretno! :wink5:
Pitaju 4,5 pitanja. I lako je stvarno , samo treba učiti iz knjige. Pala sam onda, ali s razlogom. Više se točno ne sjećam koja su bila pitanja ali nije toga bilo u skripti 127. Nakon toga sam došla pameti i primila knjigu u ruke, pa ćemo sad vidjeti na sljedećem rokuznači samo dva, odličnojel pitaju puno pitanja? kakvi su ti dojmovi? :mellow:
jesu li ti lupili zabranu, našla sam post (valjda jedan jedini o komisji ) u kojem je cura rekla da poderu prijavnicu međutim njoj su tada bili troje u komisiji ?Pitaju 4,5 pitanja. I lako je stvarno , samo treba učiti iz knjige. Pala sam onda, ali s razlogom. Više se točno ne sjećam koja su bila pitanja ali nije toga bilo u skripti 127. Nakon toga sam došla pameti i primila knjigu u ruke, pa ćemo sad vidjeti na sljedećem roku![]()
ja nisam bila te sreće pa su mi lupili zabranu. a znam da ima i toga da ti na običnom roku ništa ne piše, a to ovisi o ne znam čemu:/, a nije baš fer.jesu li ti lupili zabranu, našla sam post (valjda jedan jedini o komisji ) u kojem je cura rekla da poderu prijavnicu međutim njoj su tada bili troje u komisiji ?
ne znam na koje misliš stope,poreza na dohodak ili pdv u RH.malo sam zakasnila ali ako bi se nasla koja dobra dusa da mi samo napise promjene one u zakonima one stope i to ..odg sutra kod mijatovica paa da znam barem to..plizz
ee hvala ti puno na to sam i mislila..a jel bilo jos kakvih bitnih promjena?ne znam na koje misliš stope,poreza na dohodak ili pdv u RH.
vidi malo ovu tablicu, sve je sažeto:
http://www.ijf.hr/upload/files/file/porezi.pdf
ne znam iz koje skripte si učila,ali recimoee hvala ti puno na to sam i mislila..a jel bilo jos kakvih bitnih promjena?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.