AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

tina94

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
lokalnu samoupravu također ne treba učiti, prema ovoj skraćenoj literaturi za ovu akademsku godinu, ali zanima me, dali se ta skraćena literatura odnosi i na studente koji su prošle godine upisali ovaj kolegij i mogu ga polagati već na roku u 11. mjesecu?

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Odnosi se na sve koji ce polagati ispit ove akademske godine i pocinje se primjenjivati od roka u studenom.

JBlazek13

jel može netko tko ima knjigu napisat naslove lekcija koje spadaju pod 1. kolokvij? učim po skripti pa da se ne zeznem, hvala :)

marinaulam

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ajoj, baš mi je žao :( tako je meni bilo sa Uljpom, dala ga iz 5 puta, namučila se ko konj i onda uveli kolokvije, hahahaha :D

E sad... da bar ima neka dobra duša pa da po Vugrinoj skript uz pomoć knjige zna što se treba, a što ne?!

Nisam iz grada, inače bi išla i ja po knjigu! :(

Darijana

jel može netko tko ima knjigu napisat naslove lekcija koje spadaju pod 1. kolokvij? učim po skripti pa da se ne zeznem, hvala :)
Učiš do strane 72 u skripti znači 1,2 i 3 dio , 4 i 5 je usmeno

Ajoj, baš mi je žao :( tako je meni bilo sa Uljpom, dala ga iz 5 puta, namučila se ko konj i onda uveli kolokvije, hahahaha :D

E sad... da bar ima neka dobra duša pa da po Vugrinoj skript uz pomoć knjige zna što se treba, a što ne?!

Nisam iz grada, inače bi išla i ja po knjigu! :(
Ne trebaš iz skripte strane 29-34 i 66-67 za kolokvij i 89-94 za usmeni

lilith

Ako sam dobro skuzila, na kolikvij mozemo i mi koji smo sluzbeno odslusali predmet prosle godine? Jer pise da mogu oni kojima je prvi, drugi, treci put, po tome su vec slusali predmet. Samo moramo se opet pojaviti na predavanjima,pitam za izvanredne koji imaju dva dana samo. Samo da si potvrdim :)

Nerea

Ako sam dobro skuzila, na kolikvij mozemo i mi koji smo sluzbeno odslusali predmet prosle godine? Jer pise da mogu oni kojima je prvi, drugi, treci put, po tome su vec slusali predmet. Samo moramo se opet pojaviti na predavanjima,pitam za izvanredne koji imaju dva dana samo. Samo da si potvrdim :)

moraš ići na ta 2 dana predavanja za izvanredne(5. i 6.11.) jer inače ne možeš izaći na kolokvij. moraš ispuniti uvjet od 75% prisutnosti na predavanjima(bez obzira da li si eup već odslušala prethodne godine ili ne).

pravilo vrijedi za sve, osim za one koji sljedeći put idu na komisiju ili imaju zabranu od 90 dana.

https://www.pravo.unizg.hr/UZ/predmet/eupnu_a/kolokvij

melanija

Čitam stare postove i vidim tu i tamo da se govori o nekakvom izbacivanju dijela gradiva? Da li se to možda radi samo o materiji za kolokvij ili je općenito nešto izbačeno iz knjige za ispit ?!!

macak

Pomoć! Imam još za položit Politologiju iz prve godine. Za rok u 11.mj. ne stignem naučiti a slijedeći je u 2.mj. Znači li to da ne mogu na kolokvij iz EUP-a u 1.mj.? ....

ka.tina7

Pomoć! Imam još za položit Politologiju iz prve godine. Za rok u 11.mj. ne stignem naučiti a slijedeći je u 2.mj. Znači li to da ne mogu na kolokvij iz EUP-a u 1.mj.? ....
mozes izac na kolokvij, imam istu situaciju ,jedan nepoložen s prve, provjereno kod prof Lalić Novak :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks