marinaulam
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Danke!
A kaj sa Lokalnom samupravom?
A kaj sa Lokalnom samupravom?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Učiš do strane 72 u skripti znači 1,2 i 3 dio , 4 i 5 je usmenojel može netko tko ima knjigu napisat naslove lekcija koje spadaju pod 1. kolokvij? učim po skripti pa da se ne zeznem, hvala![]()
Ne trebaš iz skripte strane 29-34 i 66-67 za kolokvij i 89-94 za usmeniAjoj, baš mi je žaotako je meni bilo sa Uljpom, dala ga iz 5 puta, namučila se ko konj i onda uveli kolokvije, hahahaha
![]()
E sad... da bar ima neka dobra duša pa da po Vugrinoj skript uz pomoć knjige zna što se treba, a što ne?!
Nisam iz grada, inače bi išla i ja po knjigu!![]()
Iz čega si učila ULJP? Vidim, neki su ga spremili u 15-20 dana.Ajoj, baš mi je žaotako je meni bilo sa Uljpom, dala ga iz 5 puta, namučila se ko konj i onda uveli kolokvije, hahahaha
![]()
Ako sam dobro skuzila, na kolikvij mozemo i mi koji smo sluzbeno odslusali predmet prosle godine? Jer pise da mogu oni kojima je prvi, drugi, treci put, po tome su vec slusali predmet. Samo moramo se opet pojaviti na predavanjima,pitam za izvanredne koji imaju dva dana samo. Samo da si potvrdim![]()
-skratila se literatura za ispit neovisno o kolokvijuČitam stare postove i vidim tu i tamo da se govori o nekakvom izbacivanju dijela gradiva? Da li se to možda radi samo o materiji za kolokvij ili je općenito nešto izbačeno iz knjige za ispit ?!!
Uljp samo po skriptama za kolokvije, prolaz siguran
mozes izac na kolokvij, imam istu situaciju ,jedan nepoložen s prve, provjereno kod prof Lalić NovakPomoć! Imam još za položit Politologiju iz prve godine. Za rok u 11.mj. ne stignem naučiti a slijedeći je u 2.mj. Znači li to da ne mogu na kolokvij iz EUP-a u 1.mj.? ....
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.